reklama
magenta :)
Fanka BB :)
a u mnie powiem wam katastrofa :/ jesli mam byc szczera zawiodlam sie na moim facecie i chyba odejde od niego :/
:-( powoli stracilam w niego wiare i w to ze mozemy byc rodzina :-( ostatni tydzoien dal mi tyle stresu ze nie macie pojecia

Magetna <tuli> :* na pewno miałaś przykrości, wole nie pytać bo się boje.. Ale tacy faceci są i nie poradzisz.. Kochaniutka jeżeli masz się stresować i męczyć to nie ma to sensu i tak jak napisałaś lepiej go zostaw.. Szkoda nerwów na takiego faceta!
Przesylam do Ciebie pozytywne fluidy ......*****...... i nie denerwuj się :*:*
Dziewczyny ja uciekam Bye
Przesylam do Ciebie pozytywne fluidy ......*****...... i nie denerwuj się :*:*
Dziewczyny ja uciekam Bye
zafasolkujęodzaraz
Natkusia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Cześć dziewczyny
Wczoraj do Was zaglądałam w pracy i czytałam co piszecie ale jak wróciłam to nie miałam na nic sił (o 22). 11 godzin wczoraj w pracy mnie po prostu zastrzelił...juz na koniec miałam jakieś dziwne skurcze ale na szczęscie mi przeszło.
Dzisiaj robiłam test i ciutkę ściemniał :]A na teście poza tym jest napisane: Jesteś w ciąży, jeśli w oknie testowym pojawią się dwie różowe linie: kontrolna C i testowa T. Nawet jeśli linia testowa T jest ledwo widoczna oznacza to, że jesteś w ciąży - dzisiaj to przeczytałam dopiero :] hmmmm...
Dziewczyny te rzeczy dla maluszjów macie słodziachne..!!! Rozpływam się patrząc na to..:*
Ok ja myka szykować się do lekarzakto może niech trzyma kciuki :]
Buziaki :*:*
HEY!
zafasolkujęodzaraz
a u mnie powiem wam katastrofa :/ jesli mam byc szczera zawiodlam sie na moim facecie i chyba odejde od niego :/:-( powoli stracilam w niego wiare i w to ze mozemy byc rodzina :-( ostatni tydzoien dal mi tyle stresu ze nie macie pojecia
OOO nie brzmi to dobrze. Co się stało kochana nasza?
magenta :)
chyba go przerosla rola przyszlego taty zaczal mi pic od soboty bawi sie w najlepsze:/ chodzi do pracy i ciagle na ralszu wraca do domu i o ktorej chce ciagle sie klocimy mam go dosyc i nie chce kogos takiego przy moim dziecku boje sie z nim jutra w sobote pochlal z kolega wrocil o polnocy na czworakach prawie z roza na przeprosiny ni odbieral telefonow ani sie nie odzwal wczoraj wyszedl do sklepu po cos slodkiego o 20 a wrocil o 22 z baru nawalony brak slow
reklama
zafasolkujęodzaraz
Nie wiem co powiedzieć, nie mam i nie miałam takiego problemu. Jak się pojawi to pierwszy i ostatni raz - daje tylko jedną szansę, jak sie sytuacja powtórzy to do widzenia.chyba go przerosla rola przyszlego taty zaczal mi pic od soboty bawi sie w najlepsze:/ chodzi do pracy i ciagle na ralszu wraca do domu i o ktorej chce ciagle sie klocimy mam go dosyc i nie chce kogos takiego przy moim dziecku boje sie z nim jutra w sobote pochlal z kolega wrocil o polnocy na czworakach prawie z roza na przeprosiny ni odbieral telefonow ani sie nie odzwal wczoraj wyszedl do sklepu po cos slodkiego o 20 a wrocil o 22 z baru nawalony brak slow
Musisz to sobie przemyśleć, bo teraz będziesz potrzebowała wsparcia, a nie dodatkowych problemów.
Podziel się: