reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam kochane :)

Wrociłam z krk zmeczona strasnzie po calym dniu :( @ nadal nie ma ... nie widac ani ciut ciut...w nd rano powtorze test ... a jak nie wyjda II to w pon gin i beta

Późno... tzn ta od pępka w dół jakoś tak zaczęła się pojawiać około 18 - 19 tygodnia a ta od pępka w górę nie dawno ale nie wiem dokładnie kiedy...

She mam nadzieję, że w niedziele zobaczysz II piękne krechy!!! :-)

Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 404773Zobacz załącznik 404776
dla porównania 26tc dzisiejsze więc 29-30 tc
Zobacz załącznik 404779 a to też dzisiejsze, śmiać mi się chce z tego zdjęcia bo brzuch wygląda jak jakaś piłka... :-p
Ale słodki brzusio tylko całowac by sie chciało....Pepek masz juz prawie na wieszchu a ja jeszcze nie i nawet kreski za bardzo ciemnej nie mam.
Widze ze nie masz roztepow ja narazie tez nie zauwazyłam u siebie ale za to mam zylasty troche brzuch.

Ja tez mam nowe zdjecia jak by ktos był chetny

No nie mam i mam nadzieję, że nie będę mieć do końca ciąży, za to moje piersi wyglądają tragicznie :baffled: no ale na piersiach mi tak nie zależy jak na brzuchu...

reklama
a ja mam rozstempy ;-) ale cuz ;-) a kreski niemam albo ja slepa jestem ale zato pempek coraz blizej ;-)coraz mniejsza dziurka ;-)zbliza sie do wyjscia pempek ;-)

fiona poka brszuszek ja pokazywała w srode ;-)

Do góry