reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifka piękny brzuchol!!!!!!!!!
Fionka Twój zresztą też ;-) ja też mam dziurkę po kolczyku i wydaje mi się, że właśnie przy niej pojawią się pierwsze rozstępy bo w tym miejscu najbardziej swędzi i aż mam taką zaczerwienioną skórę. Mój pępek jest już na wierzchu tylko na zdjęciu tego nie widać :-p

Ael witamy!!!!!!! Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej :-) jak tam Wiktorek? W ogóle to opowiadaj jak tylko masz czas!!!!!!!!!!
No i zmieniaj szybko suwaczki :-p

Ostatnia edycja:
Ael kochana ;-) no przeciez głupiutkich pytan nie zadawaj ;-) teskniłam ;-)

fifka no no ale ci brzuszek urósł ;-) super ;-) słodziasto buziaczki od cioci :*

Atanku moja ciotka chrzcila coreczke po niecalym miesiacu od narodzin i to pod koniec marca wiec nie masz sie co martwic....
Ael a Ty w domku??? Witamy Kochana i opowiadaj co sie dzialo przez ten niecaly tydzien!!!!;-)

Ael kochana ;-) no przeciez głupiutkich pytan nie zadawaj ;-) teskniłam ;-)

fifka no no ale ci brzuszek urósł ;-) super ;-) słodziasto buziaczki od cioci :*

Dziękuję :* ale i tak daleko mi jeszcze do ciebie :-D Co do chrzcin to ja zamierzam chrzcić na święta wielkanocne nie ważne kiedy mały się urodzi :tak:

Ael no!!!! Pisz my tu robimy pod siebie z niecierpliwości!!!

reklama
ń o tez taka mam nadzieje ;-) ze opisuje bo kurcze długo nic nie pisze ;-(

chyba poszła do wiktorka... bo długo jej niema...

Ostatnia edycja:
Do góry