reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

co mam pokazac ta czerwona czy ta dzinsowa z h&m taka sama znalazlam tylko bez koszulki ale kurde koszulka to wiesz ;-) juz daje zdjecie moich 2 sukienek ;-)
Zobacz załącznik 404891Zobacz załącznik 404892Zobacz załącznik 404890

magdalenko ja mam 2 kartony ciuszkow bodziakow i pajacykow od pomocnej mamy ja moze ciuszkow kupiklam z 10 w tym 2 bluzy i 2 sukienki i 2 pajacyki i 2 rampersy

Ostatnia edycja:
reklama
Magdalena kochana ja Wam wszystkim dziekuje za dobre serducho ale mysle ze moja mama pod koniec jak zacznie szalec to olaboga:) Ja kurcze wlasnie wiem ze te malenkie mi sie przydadza, tym bardziej ze w 35 tyg dzieciaczki sa malutkie a w bliźniaczej to juz w ogole
Torba świetna, wypakowana po sam brzeg:)Ja mam podobna ale szpitalna, stoi w szafie jakby co

Atan tę co kupilas za 20 zł.

Ale ubranek :)

Ja niby kiedyś koleżanka mówiła że dla chłopca ma całą szafę, kuzynka męża też. A jak będzie w praktyce czy nadal będą chciały obdarować to się zobaczy. A jak by dziewczynka była to nie mam nikogo ;) i byłby śmich

Czesć Dziewuszki :)

Ael, cieszę się, ze jesteś i mimo tego, co przeszłaś, to nadal optymizmem wieje :)

Dziureczko, ja nadal obstaję przy tym, że coś dostaniesz. Tak, jak Magdalena pisze, nie mam super hiper pięknych ciuszków, ale jak na noszone to i tak są super, nie poplamione, nie rozciągnięte. A zawsze to lżej :) Ja to mam pełną szafę. I łóżeczko też już rozłożone, bo szuflada się przydała na pościel, bo nie mam tego gdzie trzymać. W szufladzie mam też akcesoria do wózka, matę edukacyjną itp

No ja wszystko dostałam jak się dowiedziałam, że będzie chłopiec!! Trochę od teściowej :-p a trochę od żony kuzyna męża :-p oni mają dziewczynkę co prawda ale te neutralne kolory też nadają się dla chłopca.

Sil a od kiedy masz rozłożone łóżeczko??? i kiedy prałaś wszystkie ubranka?? bo ja bym już z miłą chęcią prasowała te wszystkie maleńkie rzeczy ale nie wiem czy się nie zdąża zakurzyć...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny zawstydzacie mnie:zawstydzona/y:ale dziekuję z całego serducha a nawet z trzech serduszek:)
Ja się będę zastanawiała nad tym wszystkim dopiero po nowym roku ale rozmawialam z mężem na temat tego łóżeczka, poza tym czytałam jakieś tam artykuły i tak jak Sil pisałaś, maluchy powinny być na początku razem więc opcja tego lóżeczka metr x metr jest najrozsądniejsza chyba....

reklama
Do góry