reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzień dobry :)

Wchodzę wymęczona i rozklapciała i co widzę Ael :)

Ael kochana poczytałam i zaraz złe samopoczucie mi przeszło bo teraz ryczę ;) cieszę się że jesteście już w domku :* Mały jest cudowny. Boję się porodu jak cholera ale czym jest ten czas w porównaniu do tych 9 miesięcy i tego co nas potem czeka. Mi nie odpisałaś ale wybaczam :p

She no ja czekam z niecierpliwością na jakieś informacje :)

reklama
Widzę,że każda poruszona postem Ael :-) no wcale się nie dziwie :-)

ja też już wstałam, sąsiad do wc latał chyba do 2 nad ranem.. ale cierp ciało jak chciało :-)

Ael piękny post !! Ale się wzruszyłam !! A tak swoją drogą możesz pisać książki ! Taką łatwość pisania masz ;p
Cudny jest Twój Wiktorek! Jeszcze raz gratulacje !
;*

Dzień dobry! :)
Ojj wypoczęłam, wczoraj poszłam szybko do łóżka bo byłam wykończona psychicznie.. Ale dzisiaj już jest lepiej i nawet radość przyszła :)

Atan dziękuję za zdjęcia USG - rzeczywiście szybko wszystko się zmienia :)
Ael Wiktorek jest śliczny! <wzruszony> .. jeszcze raz gratuluję! :*

Dziękuję wszystkim dziewczynom za wsparcie :*

Ja mykam dzisiaj ogarnąć wszystko, no i mężuś dzisiaj z delegacji wraca :) także będziemy po cichu świętować :]

Miłego dnia kochane :) Będę tu zaglądać.

Dzień dobry! :)
Ojj wypoczęłam, wczoraj poszłam szybko do łóżka bo byłam wykończona psychicznie.. Ale dzisiaj już jest lepiej i nawet radość przyszła :)

Atan dziękuję za zdjęcia USG - rzeczywiście szybko wszystko się zmienia :)
Ael Wiktorek jest śliczny! <wzruszony> .. jeszcze raz gratuluję! :*

Dziękuję wszystkim dziewczynom za wsparcie :*

Kochana wybacz że dopiero dziś ale wczoraj nie do życia byłam, chyba gorszego dnia jeszcze nie miałam w ciąży. Gratuluję kochana :* cieszę się że wszystko dobrze się skończyło dbaj teraz o was :)

doberek a ja spac dzis nie moge co chwile sie budze a chce mi sie strasznie spac no i jakie to glupiiutkie... wry moze uda mi sie chociaz jeszcze na godzinke bo ja wstac nie moge z wyrka ;-) a dzis musze bank odwiedzic i swoja czupryne umyc i posprzatac i zrobic mufinki jagodowe bo kumpela na 15 przyjdzie... a wieczorkiem jade do rodzicow ;-)

Dzień dobry!
Natkusia, kochana ja również przepraszam Cię,że nie doczytałam wczoraj. Współczuję Ci tego,że musiałaś przez to wszystko przejść, pewnie każda minuta strasznie się dłużyła itd. Trzymam mocno &&&&&& za kolejne badanie:)

Atanku sukieneczka jest śliczna ale powiem Ci,że ja dla swoich dziewczyn chyba bym nie kupiła. Po pierwsze nie wygląda na specjalnie wygodną, poza tym chyba juz masz jakieś tam sukieneczki a Amelka szybko wyrośnie z nich. Ja chyba kupiłabym po dwie sukieneczki i to jeszcze w rozm np 62 i ciut wieksza w celach reprezentacyjnych a tak to raczej spioszki, body itd.

reklama
mam tylko jedna sukienke ta co przedwczoraj kupiłam ;-) ale znalazlam podobna ale ze snoopy za 8 zl na allegro i wieksza bo rozmiar 80 i uznałam ze jak tyle sukienke na allegro to ja teraz nie kupuje kupie w lutym albo pozniej ;-)dzieki potrzebowałam rady bo kurcze ślicznie wyglada i dlatego ;-)

Do góry