reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael gratuluję Ci wspaniałego synusia. Czytając Twój post,najpierw miałam strach w oczach i ciary na plecach, a po krzyku małego już tylko beczałam :-) i beczałam i tak jakoś cały czas mi się beczy. Idę robić kolację, zajrzę później.

Jeszcze zapomniałam napisać. Ja mam przeczucie na chłopaczka, mojemu Mężowi od tygodnia śni się chłopaczek,to chyba jest już przesądzone :-)
Ok teraz ide

reklama
Eee to nie jest żadne przeczucie, raczej wkurzająca niedogodność. Nie mam żadnych przeczuć w tym sęk, wyleczyłam się z nich:-)
Hmm dzień cyklu, szczerze nie wiem, nie chce mi sie liczyć, w ogóle miałam ostatnio inne rzeczy na głowie.:zawstydzona/y: Wiem tylko tyle, że @ powinnam dostać 12-tego. Plus minus, bo ostatnio mi się wydłużył cykl po ówczesnym skróceniu po wczasach. Zamotane trochę:-)

Godzina 17.00 a ciemno jak w środku nocy

Ostatnia edycja:
Ale cisza!! A ja właśnie wróciłam ze smyka i jestem mega zadowolona!!! Mam już prawie cała wyprawkę dla mojego maluszka... jak któraś będzie zainteresowana to z miła chęcią wrzucę zdjęcia moich dzisiejszych zakupów... :-)

Boziu...jakie to wszystko słodkie jest...normalnie aż poczułam zapach oliwki, zapach takiego niemowlaczka..A ta wanienka mmmmm...śliczności. I czy ja tam widzę reczniczek kapielowy taki z kapturkiem?

reklama
Do góry