reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej dziewczyny!

Pobieżnie udało mi się nadrobić dzisiejsze posty!

Ael zdjęcie małego jest boskie!!!!

Atanku piękna sukieneczka! Ale faktycznie jak na 40zł to nie wiem czy bym taką kupiła...

Magdalena to ja ci powiem ze mam dwie takie torby ubranek i łapie się za głowę komu ja to będe nakładać... nie wydałam na to dużo, bo kupowałam z reguły używane rzeczy, ale jednak... A zakupiki dzisiejsze sa boskie!!

A ja zmęczona jestem jak cholera.... choc jakoś lżej było niż dwa tygodnie temu. Przeraża mnie ze mały jest już tak wysoko... dzisiaj cały dzień nogę wsadzał mi w żebra... już pukałam, głaskałam, masowałam prosiłam... i nic... a bolało i wkurzało jak cholera! :zawstydzona/y: Mojemu małemu uparciuszkowi nie podobało się to ze cały dzień siedziałam skulona przed stołem...

reklama
Miejmy nadzieje ze zacznie sie ruszac jak zwykle wieczorkiem jak sie połoze do łozeczka albo jutro juz bedzie ok...Owszem rusza sie tylko tak z niechcenia....

Ja tez wole wozek nowy

Fifcia no to masz małego uparciucha bo jak ja swojego skarba troszkę pocisnę albo pogłaskam brzuszek to daje mi spokój... :-p

Magdalena a widziałam takie i za 5 tys ale co potem z nim robić...można sprzedać ale i tak z bardzo dużą strata bo kto kupi mi wózek za dajmy na to 3 tys jak mozna nowy kupic za 2.
Nam chodziło mniej więcej o taki...
4w1 TAKO JUMPER DUO NAJNOWSZY STELAŻ+SUPER GRATIS (1900166280) - Aukcje internetowe Allegro
My też, tzn mój P. uparł się ze nowy i koniec i co zrobisz.Ale niech mu będzie....ja się sprzeciwiała nie będę:)

Fifka kochana, współczuję Ci tego ciągłego siedzenia bo to od tego zapewne mały kopie. Ale pomyśl ze jeszcze tylko jutro a potem znowu przerwa...

Magdalena dzisiaj koleżanka na wykładach się rozkrzyczała "Boze co się stało z twoim brzuchem!!!!"..... Ja patrze a tu dupka wystaje :-D mały tak bardzo się rozpychał ze przez ubranie było to widać! :szok:

Dziurko ten wózek jest super!!! Ja właśnie poluje na wózek firmy Tako.

Ostatnia edycja:
Dziurka no i jest super... jak na bliźniaka to bardzo zgrabny się wydaje... szczególe spacerówka bardzo ładnie się prezentuje ;-)

Fifcia hahahahahaha! Może to głowa byłaa Ty od razu dupka :-p a poza tym jak ja jestem w szkole to koleżanka cały czas obserwuje mój brzuch i jak tylko coś zauważy to mnie szturcha i jej mina mnie po prostu zabija :-D

Madziulek życzę powodzenia i trzymam mocno kciukasy!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Magdalena aa ważne żeby mi się w drzwi zmieścił i zebym dala rade go zniesc z 3 pietra. Tu kochana o nic inego nie chodzi.

Fifka mamy jeszcze sporo czau i moze sie to zmienic ale taki mniej wiecej chcielibysmy a pojedyncze sa sporo tansze.

Madziulek ten też świetny ale nam chodzilo o taki,gdzie są i foteliki i wszelkie akcesoria. A tu mam jeszcze gratis śpiworki, które tak normalniekosztuja ok 80 zł.

Do góry