reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magdalena dupka... bo nóżkami kopał mnie w żebra... a rączkami miętosił pęcherz... to akurat wyraźnie czuję, rączkami robi to delikatniej... a jak z kopytka przeciągnie to idzie się złożyć...

Hahaha to u mnie właśnie koleżanki podobnie reagują! i jak się skręcam zeby miejsce małemu zrobić bo kopie to od razu już ręce przy brzuchu bo tak się fazują jak mały kopie :-D

Madziulek trzymam kciuki!!!!

Dziurko wiem ze tańsze, ale one wydają sie takie solidne i bardzo mi się podobają.

reklama
No to fakt, nie jest az taki drogi bo jak ja ogladam to caly zestaw ponad 5 tys. Moja znajoma miala dwa osobne wozki ale u niej w domu wiecej osob mieszkalo wiec mogla sobie na to pozwolic....

Dziurko szczerze to nie ważne jaki będziesz miała wózek to zejść z nim z 3 piętra i z dwójka dzieciaczków, tak samo jak i wnieść to będzie nie lada wyczyn... nie masz możliwości zostawiania wózeczka na dole? gdzieś np. w piwnicy albo czytałam gdzieś, że dziewczyny kupowały taką blokadę do roweru i mocowały wózeczek na parterze gdzieś do kaloryfera albo poręczy. Jeszcze ewentualnie można zostawiać w samochodzie jeśli masz i mąż go nie potrzebuje

Magdalena o tym się jeszcze pomyśli, mam czas ale faktycznie przeszla mi przez glowe taka mysl zebym zostawiała wozek na dole,wniosla dzieciaczki a potem w wolnej chwili zeszla po niego na dol. Innego wyjscia nie, musze go zabierac na gore bo ..aaa duzo by opowiadać. Coś sie wymysli.

Madziulek 5 tys to dla mnie strasznie duzo pieniedzy wiec na pewno nie kupie takiego zestawu, ten ktory pokazalam wystarczyl by mi na pewno

Nie no co jak co, ale 5 tys za wózek to już lekka przesada :-p ja jestem w stanie dać dużo jeżeli coś jest naprawdę porządne ale jednak jakieś granice też istnieją... tak samo mówiłam, że jestem w stanie dać tyle i tyle za suknie ślubną i ani grosza więcej choćby nie wiem jak mi się podobała...

A bo moim zdaniem to te drogie rzeczy dla maluszków to takie czasem juz przesadne są i świadczyć mają chyba nie wiem...no szpanować mają i tyle

reklama
Do góry