reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Neciuszka, mmmmmmm... wygląda smacznie :)
Miliaa - tempkę mierzę od niedawna. Przez kilka dni dawała nadzieję - była powyżej 37 stopni. Dziś spadła :(((
Ale przynajmniej mam już wprawę w temacie i będzie mi łatwiej w następnym cyklu :)
Nie załamuję się, choć nadzieja była...

reklama
Madziulek jak tam test?! Ciągle trzymam &&&&&& za Ciebie! :*

Dziewczyny te rzeczy dla dzieci są po po prostu prze-słodkie!!!!! Ja się boje że wpadnę w szał zakupów dla maleństwa i będzie trzeba mnie powstrzymywać ;) :D na szczęście jeszcze mam czas.

Od 3-4 dni mam mdłości o każdej porze dnia, lekarz powiedzieli że to normalne.. Ale moje ciężaróweczki: macie jakiś wypróbowany sposób aby temu zaradzić? Bo czuje się momentami strasznie :(
1. Jak tylko rano wstajesz, miej przy łóżku herbatnik czy coś aby przegryść
2. Rób sobie herbaty z imbirem, lub jedz surowy imbir (taki jak do sushi)
3. Jedz często ale mało

i to chyba tyle wiem :-p.
Ja dzięki Bogu mam tylko delikatne nudności (ale za to ujawniają się przez cały dzień)

Neciuszka, mmmmmmm... wygląda smacznie :)
Miliaa - tempkę mierzę od niedawna. Przez kilka dni dawała nadzieję - była powyżej 37 stopni. Dziś spadła :(((
Ale przynajmniej mam już wprawę w temacie i będzie mi łatwiej w następnym cyklu :)
Nie załamuję się, choć nadzieja była...

Następnej dupe zlać ! Ciężarówki będą lały za testy ciążowe przed @ a ja będę lała za mierzenie temp, po łebkach ! :-D

Babo ! nie mierzyłaś od początku cyklu temp :-) nie masz pewności,że spadła temp do poziomu niskich temperatur :-) od przyszłego cyklu zaopatrz się w porządny termometr i sumiennie mierz temperaturę :-) a być może przyszły cykl będzie dopiero po urodzeniu dziecka :-)

witam te zafasolkowane i te jeszcze nie, ja chora masakrycznie ( chyba mnie Bóg pokarał,za to,że śmiałam się z pijanego M.) katar mam po kolana, gardło to najchętniej bym wycięła tak boli.. do tego nie wiem co z tym moim cyklem, dziś 40 dc a mnie dopiero podskoczyła ponad 37 st. do tego nie wiem czy zakłócona przez chorobę czy nie.. najchętniej @ bym już chciała :-)

hejka no i jestem... Nie odwazylam sie testowac... Stwierdzilam ze poczekam jeszcze dzien i zobacze czy @ przyjdzie... Jak narazie jej nie ma wiec postanowilam zgwalcic po szkole mego D... :zawstydzona/y: jesli dzisiaj nie przyjdzie to jutro na pewno sie dowiecie co i jak :***

Dziurko jesli bedzie fasolka to jeden pies kiedy zrobie test a jesli wyjdzie negatywny to bede myslec a tak zobacze czy @ przyjdzie i ewentualnie jutro bede testowac... Milego dnia zycze :****

Siemano, ja właśnie opierniczyłam obiadek i nawet całe 5 cm kwadratowych mięsa zjadłam :-)
A teraz szamie serniczek i jakiegoś snikersa czy innego 3 bita, też dobry ;-)
Odpocznę i lecę na spacer, bo pogoda piękna.
Madziulek bardzo dobre podejście :-):-)

Cisza tu to spadam przewietrzyć dopalka

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry