reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Zafasolkuję ja też po cichutku marzyłam córeczkę! Ale przeczucia się potwierdziły i teraz już nie mogę sobie wyobrazić dziewczynki! Ma być facet i koniec!

Fasolka robiłam odczyn coombsa bo mamy konflikt serologiczny, najwyższa pora zrobić bo w czwartek usg a za tydzien idę do mojego gina z usg i wynikami badań właśnie.

Internet mi tak chodzi że ćwiczę cierpliwośc

Witam kochane :D

Od rana (8:00) jestem w pracy i czytalam wasze wpisy z calego weekendu ;p poczawszy od piatku :D

Ael po przeczytaniu twojego posta z porodu bylam w szoku chcialo mi sie plakac smiac i wszytsko na arz :) Jestes dzielna kobieta :) Jeszcze raz Gratuluje bo wiele przeszlas i przesylam pozdrowienia i buziaki dla calej waszej trojki :) :*

A jelsi chodzi o mnie to jutro mam wizyte u gin o 20:30 :) Zobaczymy co powie. Oczywiscie @ nadal brak :)

hej dziewczynki :* co słychac? jakies nowe fasolki? gratuluje nowym forumnkowiczkom ( nie zdązyłam poznac) fasoleczek ;) ja dzisiaj ide do pracy na druga zmiane wiec miałam rano leniuchowanie, spokojne sniadanko a zaraz sprzatanie i do pracy... ale niedlugo bede miała urlop wiec bede zagladałą częściej ;) wybieramy sie z miezem na wyjazd rocznicowy do krakowa.... romantyczna kolacja, super pokój wiec mysle ze ebdzie super ;) mniej wiecej kolo 15tego bedzie wiadomo czy IUI sie powodła wiec mam nadzieje ze bedziemy mieli co swietowac podczas wyjazdu ;) czuje sie inaczej niz przy ostatnich dwóch IUI wiec mam nadzieje ze cos tam sie w brzuszku dzieje ;) pozdrawiam słonecznie :*

reklama
Do góry