reklama
Pyscek
:)
Kotku tulę mocno <przytul> w następnym cyklu uda się na pewno już trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&Witam przyszlam na chwile i zmykam do pracy... A wiec wyszla jedna krechaa @ nadal brak.... Szkoda gadac... Milego dnia bede wieczorem :**
rastafarianka
25 latek ;)
ooooooooooo to maleństwo Sil chowa przed mamusią co ma miedzy nóżzkami? a to mały uparciuch/ uparciuszka 
Magd.a
Fanka BB :)
magd.a a jak ty sie kochana czujesz ? Chorubsko meczy ? Czy ciut lepiej dzisiaj ?:*
eee jest jeszcze gorzej niż było, wczoraj M. koleżankę musieliśmy odwieźć do pracy na lodowisku i zabrać ją stamtąd, więc zmarzłam trochę..
ooooooooooo to maleństwo Sil chowa przed mamusią co ma miedzy nóżzkami? a to mały uparciuch/ uparciuszka![]()
Sil wiedzieć nie chce :-)
rastafarianka
25 latek ;)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zapomniałam!!
zafasolkujęodzaraz
Matko i córko, zejdę tutaj dzisiaj. Masakryczne mi się dzień dłuży, nie mogę wysiedzieć. Wszystko mnie drażni. Dosłownie wszystko.
Laura :-) fajnie pisze pod Twoim suwaczkiem 5 cm wzrostu - haahaah jak to brzmi :-)
Powiedz mi Ty masz tak na imię? Bo to jedno z moich propozycji dla dziewczynki
Laura :-) fajnie pisze pod Twoim suwaczkiem 5 cm wzrostu - haahaah jak to brzmi :-)
Powiedz mi Ty masz tak na imię? Bo to jedno z moich propozycji dla dziewczynki
Ostatnia edycja:
reklama
zafasolkujęodzaraz
ahhahahaha no, ale weź pod uwagę, że i starszy jest ;-)
Mi się podoba Laura i Łucja i jeszcze Matylda, ale Matylda na bank u mojego Męża nie przejdzie :-)
Choć pewnie będzie chłopaczek, za dużo przeczuć i proroctw :-)
Mi się podoba Laura i Łucja i jeszcze Matylda, ale Matylda na bank u mojego Męża nie przejdzie :-)
Choć pewnie będzie chłopaczek, za dużo przeczuć i proroctw :-)
Podziel się: