reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

O Ewice nic nie wiadomo, mówiła,że się przeterminowała :-) więc Sil jest następna, już czuje oddech konkurencji na plecach :-p no i dowiemy się co nosi w brzuszku :-p

reklama
magd.a a jak ty sie kochana czujesz ? Chorubsko meczy ? Czy ciut lepiej dzisiaj ?:*

eee jest jeszcze gorzej niż było, wczoraj M. koleżankę musieliśmy odwieźć do pracy na lodowisku i zabrać ją stamtąd, więc zmarzłam trochę..

ooooooooooo to maleństwo Sil chowa przed mamusią co ma miedzy nóżzkami? a to mały uparciuch/ uparciuszka ;)

Sil wiedzieć nie chce :-)

Hej dziewczynki? jak tam dzionek mija? :-)

Ja mam jakiś wyjątkowo dobry humor. Jutro zasuwam do gin :) Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku :) Trzymajcie kciuki :-)

Matko i córko, zejdę tutaj dzisiaj. Masakryczne mi się dzień dłuży, nie mogę wysiedzieć. Wszystko mnie drażni. Dosłownie wszystko.

Laura :-) fajnie pisze pod Twoim suwaczkiem 5 cm wzrostu - haahaah jak to brzmi :-)
Powiedz mi Ty masz tak na imię? Bo to jedno z moich propozycji dla dziewczynki

Ostatnia edycja:
Tak, mam :) Mi się wydaje, że w Polsce nie jest to zbyt popularne imię :) Kiedyś go strasznie nie lubiłam, teraz już się przyzwyczaiłam.

heh Twój maluszek jest wyższy o 2,5 cm :D

reklama
Do góry