reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

kwiatuszek ja też mam nerwa :-) wysłałam tyle cv i nawet chciałabym otrzymać odpowiedz " hahaha chyba Pani żartuje,że Pani kandyduje na takie stanowisko, za wysoka poprzeczka" "hahaha rozśmieszyła mnie Pani swoim cv" a tu dupa ani jednej odpowiedzi..

M. mnie też denerwuje, już sam fakt,że jest.. i jeszcze mnie jajnik tak napieprza,że chciałabym go komuś oddać do @..

Magd.a nie łam się!! Ja szukałam pracy aż 10 miesięcy. I po 10 miesiącach znalazłam cudowną :-)

reklama
magda :*<glaszcze> bedzie dobrze znajdziesz w koncu prace wierze w to :*

ael o ja nie moge jaki WIKTOREK JEST SLICZNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY OJOJOJOJ ZAKOCHALAM SIE ;-)

Aga no wiesz ja siedzieć 10 miesięcy nie mogę, mam do zapłacenia rachunki itp. a niestety w PL nie mam nikogo.. poza dziadkami no i M.

STARSZA O 6 LAT ;-) ma 30lat ale niema meza od kilku miesiecy jest z mlodszym faceten ;-) i sa zakochani w sobie ;-) a mlodszy o 7 lat ;-)

Aha... No to może niedługo sami się zdecydują na dzdziusia! :-)

A ja powoli "osiadam". Bóle kręgosłupa i spojenia łonowego z dnia na dzień przechodzą wszelkie granice :-( dobrze, że jeszcze tylko 10 tygodni... albo aż...

Fifcia jak fajnie, że się pojawiłaś... :-) nie pytaj czemu bo sama nie wiem :-p ale tak jakoś jesteś mi bliska, sama nie wiem dlaczego :-p oczywiście bez urazy dla innych dziewuszek bo wszystkie uwielbiam bez wyjątku :-)

Od soboty mnie tak mdli... mały wsadza mi nogi w żebra i mam wrażenie ze kopie mi wątrobę i żołądek stąd te dolegliwości... tak mało dzisiaj zjadłam, ale na samą myśl mi niedobrze....... jak to nie minie to znowu zacznę chudnąć... :-(

reklama
no nieiwem kiedy sie zdecyduja on jest mlody nie 23 lata ma ;-) jest mlodszy odemnie hihihi ;-)
ale jak dobrze pojdzie to wroze im przyszlosc razem ;-) pasuja do siebie ;-)
współczuje ci ze cie tak boli ale powiem ci ze jak mi przeszedl bol plecow jeden od tego co kiedys dostałam w sklepie to teraz mnie chyba boli od ciazy... niestety uznaje ze z dnia na dzien jestem slabsza... juz nie moge szybkim krokiem chodzic chodze jak slimak... bo inaczej mnie brzuszek boli a jak podbiegne to mnie skurcze łapia wiec juz nie biegam...

Do góry