reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
danao proszę :) pisała że jak wróci zda relację :-D

Dziewczyny bardzo proszę o pomoc potrzebuję książki choćby żeby ktoś mi ją skserował ja zapłacę z góry za ksero.
[h=6]Furdzik, Maj-Kluskowa, Kulczycka, Sękowska
Nowoczesna matematyka dla inżynierów, Algebra
[/h]w Kiellcach nie ma nigdzie w żadnej bibliotece, na allegro też nie znalazłam. Jak któraś ma dostęp do bilbiotego gdzie to jest bardzo proszę o pomoc.

hej dziewczyny, czy ktoś zauważył że mnie nie było ?:-)

Co się tu działo jak Ael i Wiktorek, czy któraś jeszcze urodziła, zaciążyła i w ogóle może jakiś skrót wydarzeń !!??

danao proszę :) pisała że jak wróci zda relację :-D

Dziewczyny bardzo proszę o pomoc potrzebuję książki choćby żeby ktoś mi ją skserował ja zapłacę z góry za ksero.
Furdzik, Maj-Kluskowa, Kulczycka, Sękowska
Nowoczesna matematyka dla inżynierów, Algebra

w Kiellcach nie ma nigdzie w żadnej bibliotece, na allegro też nie znalazłam. Jak któraś ma dostęp do bilbiotego gdzie to jest bardzo proszę o pomoc.

Teraz sprawdziłam w bibliotece Śląskiej i ona jest ale wypożyczona. Jak ją bardzo potrzebujesz to mogę zaglądać.. jak będzie to Ci ją wypożycze. A na kiedy ją potrzebujesz?

Nie dam rady was nadrobić , bo bym sie chyba ocieliła :-)

Danao: no miło ze o mnie pamiętałaś :-), a no w przybliżeniu i skróceniu to było tak:
W środę moja siostra przyleciała z Anglii z chłopakiem , którego poznaliśmy, okazął się bardzo fajnym śmieszny i bezpośredni , takze od razu wstąpił do rodziny., do tego śmiesznie zaciąga pochodzi z Leszna
No i w piątek pojechaliśmy do Krasnobrodu w ośrodku pustka, dostaliśmy iod właścicielki klucze i pojechała, w około lasy no i kupe pustych domków. Było nas 9 osób. chłopy zajęli się ognichem a baby przygotowaniem wszystkiego.
No i balanga na całego do chyba 2 w nocy, ja ledwo siedziałm ale musiałm pilnować pijanego towarzystwa :-) no i pyszne były ziemniaki i kiełbaska z ogniska, zupełnie inny smak niz grilowana.
No a w sobotę jak juuż wytrzeźwieli to spacerek 2 godzini, gry, połkarzyki, karty eurobiznes, strzelanie z wiatrówki .wieczorem znowy ognicho i grill, karkóweczka, no i już o 20 wysiadłam, dobrze ze był telewizorek to sobie oglądałam, ale miałam oko na wszystko :-Di fajnego małego pieska do towarzystwa.
W niedziele wrócilismy, a w poniedziałek siostry z menami przyszły do mnie i posiedzenie do 1 w nocy, a wczoraj poszlismy z rodzicami na pizze i juz tak po 20tejo byłam w domu. siostra właśnie za raz leci juz do siebie.
Takż zleciało szybko, nic nie odpoczęłam, tyle że usmiałam sie za wszystkie czasy, tak że mysląłm ze urodzę ze śmiechu .
A dzis do pracy i oczywiście nie chce mi sie :-D

Neciuszka
: u mnie w bibliotece nie ma takiej ksiązki

Ael: jaki Twój Wiktorek jest piekny, i widzę ze jakby podobny do ciebie, no cudo chłopak:-)

Lamia no właśnie o Tobie pisałyśmy :) Tęskniłam :)

natkusia
ta książka to jak najszybciej, brat potrzebuje ma chorego wykładowcę na AGHu i bez tej książki ani rusz robimy co możemy ale nigdzie jej nie ma :/

Cześć Kobitki! :-) Ja od samego rana coś kicham, i mam katarek :/ Nie podoba mi się to... :/ ale jakoś trzeba wytrzymać do weekendu :p Fajnie się Was czyta, o tych ciążach i w ogóle... też już bym chciała dołączyć do tych opowiastek o tym wszystkim. Ale widać jeszcze na mnie pora nie nastała... Zimno!

czesc dziewczyny, ja tylko w telegraficznym skrocie napisze co u mnie i uciekam, bo lece do pracy:-) Bylam wczoraj na usg, wszystko jest w porzadku, dostalam skierowania na badania i dzisiaj bylam na pobraniu i 5 strzykawek krwi mi zabrali :-( ale mam caly pakiet badan :-)

reklama
Witam kochane moje :)

Ja od 8 w pracy :) Nudy jak nei wiem ;p A;e przynajmniej mialam czas na napisanie pism do sądu i MSWiA i ogolnei ładnie sie nadrobilam zaleglosci :) Jutro dzien wolny ale bardzo urzedowy bo troszke biegania bede miala :D Ale do przodu !

Do góry