reklama
Aga_27
Ciężarówka :)
Aga to ja będę testować z Wami jak @ nie przyjdzie
Super :-)
Na kiedy masz termin @?
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Fifka kochana ja pamietamJutro napisze Ci moj nr na pv bo musze Was miec na bierzaco
Wiec ty tam glowkuj nad moja owulacja a ja bede działas i myslec o Was
![]()
Się wie! W takim razie czekam na numerek i od razu wyślę swój!
Ojej dziękuję bardzo Kochana :-) Uciekam do spania moja @ jest taka nieznośna w tym miesiącu, że dosłownie umieram, nawet NOSPA nie daje radyIdę to przespać i mam nadzieję, ze jutro wrócę do żywych :-) Pa!!! ;-)
Witaj Asiolku! Boże współczuje ci.... Ja to @ miałam zawsze okropne... bolesne i baaardzo krwawe... lekarze zawsze powtarzali ze po dziecku powinny mi przejść więc mam taką nadzieję.
Swoją drogą bardzo miło cię widzieć!! Bardzo sie cieszę ze u ciebie wszytko dobrze! U nas też powolutku

Witajcie z rańca
melduję, że @ nadal nie ma, temp 37 st, brzuch mnie nie boli ale czuje dziwne napięcie
No to trzymamy kciuki!!!!!!!!! No i fluidki dla ciebie!! ~~~~~~~~~~
Dobry!
Pyscek i Aga obie macie termin na 12-tego? Czy mi się tylko tak wydawało coś? To ja do Was dołączę:-) Problem tylko w tym, że ja będę testowac dopiero jak co to około 19-tego:-) Będę próbować granicy wytrzymałości mojej cierpliowści:-)
A ja dziś nie śpie od 4.20. Wczoraj wykąpaliśmy wieczorem psa i dziś rano zwiał jak mąż wypuścił go przed wyjściem do pracy na siku. Zrobiłam dwie rundki po okolicy - o 4.30 i o 6.00. Wtedy też się znalazł. Śmierdział okropnie! Nie wiem, gdzie się wytarzał, ale zrobił to skutecznie!Tak więc o 6 z minutami wylądował w wannie!
A ja mam pytanie:GDZIE JEST LAMIA??? ja już jej dobre parę dni nie widziałm. Wiecie może co z nią? Wiem, że miała gdzies wyjechać z większą grupą. Ale myślałam,że już dawno wróciła
Heh dobre pytanie... a gdzie Lamiav? Ja też jej już od jakiegoś czasu nie widzę...
Dovra moje kochane... ja lęce na badanie cukru i glukoze! Normalnie mam strach w oczach, ale jakoś musze to przetrwać...

zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
fifka powodzenia na badaniach :-) nie panikuj, będzie ok :-)
tak tak :-) ewentualnie możesz mieć dwaz OM i USG
![]()
Potem pokombinuję
Ja śmigam do fryzjera.. będę potem
Buziaki
reklama
Kobity litości nadrabiałam was godzinę 
Wogóle to dzień dobry
Wróciłam do świata żywych oddali mi barany dobrodziejstwo internetu.
Natkusia ja też odkąd w ciąży mało śpię nocą a dosypiam za dnia
Atanku brzusio cudnowny :*
Ael Wiktorek rośnie jak na drożdżach
Nie wiem która pisała co u Lami. Wczoraj pisałam eska do niej to dziś wraca dopiero, cała żywa
Ja już chcę jutrooooo!!!!!!
Wogóle to dzień dobry
Wróciłam do świata żywych oddali mi barany dobrodziejstwo internetu.
Natkusia ja też odkąd w ciąży mało śpię nocą a dosypiam za dnia
Atanku brzusio cudnowny :*
Ael Wiktorek rośnie jak na drożdżach
Nie wiem która pisała co u Lami. Wczoraj pisałam eska do niej to dziś wraca dopiero, cała żywa
Ja już chcę jutrooooo!!!!!!
Podziel się: