Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aga to ja będę testować z Wami jak @ nie przyjdzie
Fifka kochana ja pamietamJutro napisze Ci moj nr na pv bo musze Was miec na bierzaco
Wiec ty tam glowkuj nad moja owulacja a ja bede działas i myslec o Was
![]()
Ojej dziękuję bardzo Kochana :-) Uciekam do spania moja @ jest taka nieznośna w tym miesiącu, że dosłownie umieram, nawet NOSPA nie daje radyIdę to przespać i mam nadzieję, ze jutro wrócę do żywych :-) Pa!!! ;-)

Witajcie z rańca
melduję, że @ nadal nie ma, temp 37 st, brzuch mnie nie boli ale czuje dziwne napięcie
Dobry!
Pyscek i Aga obie macie termin na 12-tego? Czy mi się tylko tak wydawało coś? To ja do Was dołączę:-) Problem tylko w tym, że ja będę testowac dopiero jak co to około 19-tego:-) Będę próbować granicy wytrzymałości mojej cierpliowści:-)
A ja dziś nie śpie od 4.20. Wczoraj wykąpaliśmy wieczorem psa i dziś rano zwiał jak mąż wypuścił go przed wyjściem do pracy na siku. Zrobiłam dwie rundki po okolicy - o 4.30 i o 6.00. Wtedy też się znalazł. Śmierdział okropnie! Nie wiem, gdzie się wytarzał, ale zrobił to skutecznie!Tak więc o 6 z minutami wylądował w wannie!
A ja mam pytanie:GDZIE JEST LAMIA??? ja już jej dobre parę dni nie widziałm. Wiecie może co z nią? Wiem, że miała gdzies wyjechać z większą grupą. Ale myślałam,że już dawno wróciła

tak tak :-) ewentualnie możesz mieć dwaz OM i USG
![]()