reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Wszystko się okaże ok. 15:30.
Tymczasem trzymam nadzieję pod sercem mocno i nie puszczam!!!!
Mój rodzinny ginek mówi,żeby wierzyć że wszystko jest ok- a on powie co i jak.
Na wszelki wypadek załatwił mi miejsce w szpitalu na dzisiaj :( więc nie wiem czy będę miała czas Wam cokolwiek napisać.
Mam zabrać ze sobą szczoteczkę do zębów, piżamę..i coś jeszcze..*****! zapomniałam...:'''(
KAPCIE.
Ogromnie się boję..siedzę w kiblu non stop, bo rozstroju żołądka się nabawiłam na dodatek ..

reklama
Sil kochana dziękuję, mam czas. Ogólnie potrzeba jak najszybciej ale jest cieżko to znaleźć i będę wdzięczna strasznie czy to będzie dziś czy jutro czy za tydzień.

Martoszka Sil napisała dobrze, czekaj choć to ciężkie i wszystkie mamy nadzieję, wszystko się zdarzyć może :*

marta: już do 15tej nie daleko, wiem ze słowa są małym pocieszeniem, ale moze wszystko będzie dobrze, w takich sprawach nigdy nic nie wiadomo, trzymaj się i mozesz nam mnie liczyc .

nie wiecie co z dziurką ??

Ja nie wiem czy to już w bibliotece jest bo to coś nowego ale czytam właśnie fantastyczną książkę pt "Służące" jak skończę i będziesz chciała to ci pożyczę i wyślę :) a z jakiego gatunku lubisz książki? to może coś mi do głowy przyjdzie.

Ja polecam książkę Eric Emmanuel Schmitt - Oskar i Pani róża, dziecko Noego i kwiaty Koranu! Są to opowieści o dzieciach! Idealne wyciskacze łez!

reklama
neciuszka: o słyszałam o tej ksiażce ale u mnie jeszcze tego nie ma,chętnie pożyczę od ciebie jak skonczysz .
a lubię różne , oprócz przygodowych :-) no i typowych romansów nie znoszę, a tak prawnicze, thriller, romans historyczny, obyczajowe, no prawie wszystko

fifka: a już po badaniach i jak kiedy wynik?

E.E. Schmitt - coś tego AUTORA CZYTAĄŁM TYLKO NIE MOGĘ SOBIE TYTUŁU PRZYPOMNIEĆ

już wiem małe zbrodnie małżeńskie czytałam i bardzo mi się podobało

Ostatnia edycja:
Do góry