• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Właśnie matoocha biedne dziewcze... Ale jakoś mam przeczucie że może być dobrze.. Tyle się naczytałam o pomyłkach tego typu.. kobiety poczekały tydzien i sie okazywało że wszystko ok... Mam nadzieję ze z nią będzie podobnie...

miq, sleeppy no nic nie pisała narazie, dałam jej nr swój w razie co żeby napisała cosik ale może przyjdzie niedługo i nam powie że wszystko jest dobrze. Tyle jest takich przypadków może czegoś niedowidział albo co.

ja czuję, że będzie dobrze, tylko, żeby ona się nie poddała
ale mi dzisiaj mąż działa na nery, chodzi z mną i się pyta jak się czuję, a jak do niego warknęłam to powiedział, no zobacz jaka się wredna zrobiłaś, musisz być w ciąży, teraz pojechał z teściówką na zakupy grrr

reklama
Niecuszka pierwsze usg czy miałaś już robione?
najgorsze jest to, ze mój mąż jest pewny, ze jestem w ciąży, on czasami ma takie przeczucia i często mu się to sprawdza, boje sie tym razem uwierzyć w te przeczucia, chyba zaryzykuje i zrobię test 11.11.11 ale data może będzie szczęśliwa, jeżeli @ nie przyjdzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry