reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Miq a powiem Ci że faceci mają często dobre przeczucie :)) Mój mąż przepowiedział na początku cyklu że to będzie szczęśliwy cykl i powiedział "rozmawiałem ze swoimi Rambo i nie martw się, w tym mcu nie przepuszczą" :D trzymam mocno &&&& - czekamy do piątku :)

Kurcze ciągle myślę o Marcie i cała aż chodzę.. Mam nadzieję że to była pomyłka i teraz się cieszy.. eh nie powinny się takie rzeczy dziać :/ :(

Ael Ja! Ja! Ja! Zgłaszałam się przecież na opiekunkę wcześniej :>

ta sytuacja odbije się chyba na każdej z nas, ale to znaczy, że jesteśmy mocno związane...
hmm muszę się zorientować tak na przyszłość, gdzie w ogóle u mnie można zrobić badania na betę i ile to kosztuje
Niecuszka chodzisz prywatnie go G czy na kasę?

ale z Wiktora będzie podrywacz:tak:

miq ja chodzę prywatnie cały czas a że nie zdziera bardzo i jest dobry to nie zmieniam nic. Jutro usg ale to u radiologa szpeca od tych spraw mam.

kurcze ja nie wiem co zrobić z lekarzem, jest u Nas taki jeden ale drogi strasznie, ma bardzo dobry sprzęt, bo trochę się moim ostatnio zawiodłam, zresztą mój mąż mnie męczy, żeby go zmieniła. Ten sam lekarz prowadził ciąże jego znajomej i dziecko urodziło się z wadami serca, których lekarz nie wykrył, niestety aniołeczka nie ma już na świecie

reklama
Miq w tej kwestii lepiej nie oszczędzać... lepiej chodzić rzadziej a do dobrego gina, bo więcej nerwów zjesz w ciąży niż powinnaś... Coś wiem o tym i teraz zastanawiam sie nad zmiana lekarza...

A faceci maja takie przeczucia więc trzymam kciuki!! I jak masz przeczucie to zrób 11.11! Kiedy powinnaś @ dostać?

Ael ja małego chce!!! :-D

Do góry