• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Będę dzielna ;)

miq
no ja mam szczęście że mój dobry jest i cena przystępna, ale czasem lepiej więcej płacić i mieć pewność że ma lepszy sprzęt i jest dobry. Musisz się zastanowić nad tym czy zmienić, najlepiej teraz bo potem w ciąży będąc średnio już kombinować

reklama
Neciuszka, będzie dobrze :)

Ael, ja nie pomogę, bo mnie brzuch dziś boli i sama nie wiem od czego, ale nie plamię, nie mam skurczów, Małe się rusza to nie panikuję :) Ale robić dziś nic nie mogę...

Fifka, nie za późno na zmianę? Czemu chcesz zmienić??

Martwię się Martochą

Sil późno... ale wkurza mnie ona... robi badania a mało mówi... wzywa mnie do siebie co dwa tygodnie tylko po to żeby się pouśmiechać wypisać zwolnienie i zainkasować kasę... Poza tym chcę rodzić w prywatnej klinice a tam muszę być prowadzona przez nich przez ostatnie tygodnie ciąży.

Sil no musi być :) doczekać się nie mogę :) a ty leż sobie i pachnij ;)

Też się martwię, dałam jej nr miała jak co napisać ale cisza na telefonie a ona już nie dała mi swojego.

Przeczytalam kobietki Wasze wpisy dzisiejsze.. I to co martocha uslyszala od gin dzisiaj :( Bardzo mi przykro :( Nawet nie wiem co powiedziec... :(

Ael ja z checia zabiore Wiktorka :D Slodziak jest niesamowity :D hihi

A z innej beczki bo widzialam temat rozmow w toku na tapecie ... Zapytam wprost "Co myslicie" ?:D

She, ja się powstrzymam z oceną jakąkolwiek. Nie moja piaskownica, nie moje zabawki... A po co ma mnie ktoś zjeść :P

Fifka, no to faktycznie, ja w większej ciąży, a chodzę co miesiąc...

reklama
Wiecie co ale głupie uczucie ;) nie wiem co o tym myśleć ale jak założyłam słuchawki na uszy i puściłam muzykę to cały czas takie dziwne napięcie w podbrzuszu czułam, a jak teraz zdjęłam i ciszej muzykę zrobiłam to odpuszcza to uczucie napięcia ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry