reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Helloł zarazku ;)

No ja źle nie wyglądam przez jakieś 3 godziny od ułożenia włosów. Nie byłam od początku ciąży bo zapachy a wcześniej też chwilę. Umówiłam się na rano też to nie będę siedzieć w tych smrodkach ;) no i mi wkońcu odrosły włosy tak że będzie coś można z nich zrobić nawet mam pewną koncepcję.

martocha: bardzo mi przykro że 2gi lekarz potwierdził, trzymaj sie mocno, i nie załamuj, najważniejsze ze razem z męzem macie siebie to pomoze wam przetrwać

dziewczyny jakos się źle czuję, nie wiem jak to opisać ,jestem rozdrażniona, ciężko mi oddychać , no okropnie się czuję jakiś mam niepokój , nie wiem sama

A co Ciebie jest moja droga?

a kaszlę i smarkam już ponad tydzień, a przejść mi nie przejdzie, bo ktoś z psami musi wychodzić, jeszcze teraz do niedzieli sama zostaję, bo M. jedzie do rodziny i zostawia mnie z psami..

Helloł zarazku ;)

No ja źle nie wyglądam przez jakieś 3 godziny od ułożenia włosów. Nie byłam od początku ciąży bo zapachy a wcześniej też chwilę. Umówiłam się na rano też to nie będę siedzieć w tych smrodkach ;) no i mi wkońcu odrosły włosy tak że będzie coś można z nich zrobić nawet mam pewną koncepcję.

haha no słyszałam już opinię ,że przez forum i przez telefon można się ciążą zarazić ja na szczeście zarażać mogę tylko przeziębieniem :-)

Madzia z przeziębieniem to ty z daleka ode mnie :p jeszcze się kaszlu z poprzedniego całkiem nie pozbyłam ;)

Lamia
chyba ten dzień taku d.upny bo ja też średnio się czuję, i muli mnie od wieczora nieco chyba po kanapce od teściówki haha

Lamia
chyba ten dzień taku d.upny bo ja też średnio się czuję, i muli mnie od wieczora nieco chyba po kanapce od teściówki haha
Kanapkę od teściowej wzięłaś? Co Ty śpiącej królewny nie oglądałaś ;-)?
Ja dzisiaj wyglądam jak chodząca tragedia, a to z racji tego, że mnie w nocy dopadła bezsenność. Najpierw spałam od 21 jak nie na kanapie przed TV to na karimacie na podłodze. Poszłam do wyrka o 24, totalnie zaspana, ale jak się przykryłam kołdrą to sen szlak trafił.

Hahahaha no widzisz chwilowa słabość ;)

Ja tą noc to nawet że przespałam w porównaniu do poprzednich, a powiem wam że się obawiałam że nie będę mogła spać przez wczorajszy dzień

Ja też się tego spodziewałam, ale o dziwo zasnęłam wprawdzie z myślą będzie pawik czy nie będzie :-D i tylko raz wstawałam na siku nocą a tak spałam dobrze. za to do wyjścia z domu pewnie mnie nosić będzie

reklama
Do góry