Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aga czy ty kobito ni masz co robić tylko sobie grzebać?![]()
Fifka napisałaś o jabłkach i muszę iść po jabłko!!!!! A pękam!! Szczerze pękam! Aż sapie z tego obżarstwa...![]()
Aga ja nie wiem co jest ale ja od jakiegoś czasu potrafię zjeść 2 kg jabłek w jeden dzień....

Co do owoców to nie wolno przesadzać. Dwa jabłka dziennie max. bo może dojść do wzdęć . Moja przyjaciółka (6 m-ąc) po jabłkach wyladowała w szpitalu. Zjadła kilogram na raz
Też to oglądam ale chyba niepotrzebnie. Nakręca tylko i stresuje.
Nooo to wtedy to jest jazda
i to chyba będzie mój obiad na jutro!! hahaha to musi Twoje szczęście mieć z Tobą wesoło:-)
Lekarz jej powiedział ze nie wolno przesadzać z ilością owoców .

O nie Fifka!!!! Najpierw wszystkim narobiłaś smaka na jabłka a teraz na fasolkę po bretońskui to chyba będzie mój obiad na jutro!!
A teraz kochane uciekam bo jakoś źle się czuje, nie dość, że nażarta jestem jak świnka to jeszcze głowa mnie boli a chodzić w ogóle nie mogę bo moje spojenie łonowe mi na to nie pozwala :-(
Dobranoc :*