reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ech poczytałam, poczytałam. I współczuje Marcie... Ja też to w styczniu przechodziłam, także wiem co Ona czuje. A mnie brzuch boli :/ chyba @ lada dzień się pokaże... Boże muszę się zbierać do pracy. A tak mi się nie chce. Ale przede mną 2 dni wolnego :D

Lamia dziękuję :*, i dobrze że poszłaś do rodzinnego :) jak będziesz miała wyniki napisz eska czy coś :) ja będę w domu późnym wieczorem dopiero

Aaaaa i wszystkim zainteresowanym w pewnej sprawie wysyłka nastąpiła wczoraj.

no też jestem ciekawa, jak jej się to spodoba :-)
neciuszka: no napisze , jak będę coś wiedziała
na wszelki wypadek musze w pracy zrobić na zaś parę rzeczy gdyby się okazało że jednak zwolnienie jest potrzebne, kurde a ja jeszcze nie nadrobiłam zaległości po ostatnim wolnym :tak: ale ze mnie leniuszek

qrcze napisałam po to jest to forum w kontekście wsparcia i wiedzy jaka wy macie a ja zdobywam :) nie chciałam nikogo urazić- tylko jak tak czasem czytam to ja zielona jestem i chyba króciutko się staramy bo jeszcze wiele tematów nie jest mi dobrze znanych,l ale wszystko przede mną moje drogie.

co do zaparć- to ja mam bez ciąży tak, że ściany mogę przestawiać. :):-D mi pomaga siemie lniane :)

miałam jeszcze cos do kogoś, ale zapomnialam co :(:-p

ściskam Was mocno

reklama
Hahaha zafasolkuję to smigaj!!! Droga wolna :-D

Karola ale ja wcale nie odebrałam tego w złym kontekście :-) po portu tylko nie zrozumiałam o co ci chodziło. Wcale aż tak krótko się nie starasz, zaraz będzie 7 miesiąc. A co do wiedzy to każda z nas tu przebywających poznawała ją stopniowo! Nie martw się! Szybko nadgonisz i będziesz madra w tym temacie jak nie wiem :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry