reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja mam dzisiaj spaghetti z mielonym mięsem z indyka.
A jutro barszczyk czerwony z ziemniaczkami mocno ubitymi ze smażonym boczkiem. A jak komuś będzie mało, to do tego naleśniki na deser.
Ja fasolki po bretońsku nigdy nie robiłam, a lubię więc chyba czas się nauczyć. Tylko to trzeba długo gotować, czy mi się bedzie chciało.

Ostatnia edycja:
reklama
Fasolka - fasolka po bretońsku to nic trudnego, jak namoczysz sobie ją na noc to wcale się tak długo nie gotuje, a zresztą postawisz a Ty w tym czasie możesz robić wszystko inne, jak będzie miękka to tylko podsmażasz kiełbaskę z cebulką, wrzucasz, przyprawiasz i przecier pomidorowy... i to by było na tyle... ;-)

A z mojego obiadu na chwilę obecna nici :wściekła/y: muszę iść po szwagra do przedszkola, tzn nie muszę ale teściowa mnie poprosiła a ja jakoś nie potrafię odmówić mimo, że bardzo ale to bardzo mi się nie chce!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
No to jest nic jak kiedyś w pracy opowiadałam, że Szymon (bo tak ma na imię) dzień wcześniej chciał, żebym go cały czas na barana nosiła i bolą mnie plecy a one się ze mnie śmiały, że trzeba było szwagra na plecach nie nosić :-D

OK idę po niego :-p

Ael, zgłaszam się na dywanik, jestem winna i nie jest mi wstyd :-D najlepszego Mamusiu :)

A ja do fasolki nie mam boczku :( a bu... a dziś kotlecik z cyca kurowego, ziemniaczki i jeszcze nie wiem co, może pekińska

reklama
Sil...dziekuje bardzo...z Natkusia to juz prawie bylo wiadomo, ale widze, ze sie potwierdzilo, no i cudownie:tak:, ale Martocha juz nie?????:szok: o jejku, bardzo mi przykro Martocha...3maj sie tam cieplo! czasem podobno tak sie zdarza szczegolnie w pierwszej ciazy...wiem, ze nie ma takich slow, ktore cie pociesza, wiec tule mocno!:-(
a wiadomo kiedy She, Sun testuja?

Do góry