reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
kwiatuwzku to ja polecam odwiedzic siostre i mnie i pomacac Amelkowy domek ;-)

A JA DZIS miałam tez slodziasty sen sniła mi sie moja aMELKA boze jaka ona sliczna byla w tym snie ;-) nosiłam ja i szlismy do sklepu a ja z nia na raczkach ;-)i mi sie tak wpatrywała w oczy moje ;-)

neciuszka pisze smska cytuję "Kochana wszystko w porządku jedynie co to ciąza młodsza o kilka dni, Małe ma 5,22cm :-)

a, dziewczyny, miałam się zapytać... już kilka razy widziałam wpis, że Dziurka się wcześniej rozpakowała.... co to znaczy???

atan rozkoszne te ubranka :)

miq rób testa!!!!! ja chcę nowe fasolki

kwiatuszek &&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
donia gratuluje 3 trymestru ;-)

mig jutro testa !!! :*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kwiatuszku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dokładnie w centrum miasta ;-)

kurczę, dziewczyny zastanwiam się nad jakimś sposobem uczczenia rocznicy ślubu, na ogół chodzimy do teatru albo do opery, i tak sobie wymyśliłam, że poszlibyśmy na Les Miserables, ale najtańsze bilety (w miare normalnym miejscu) są po stówce,i tak się zastanwiam czy to dobry czas na taki wydatek, zwłaszcza, że tydzień później wyjeżdżamy już do Belgii i to też kosztuje...
hmm nie wiem co zrobić

Atanku a dziękuję :-), Ty też zaraz wkroczysz uroczyście, troszkę cięższa się czuję w tym 3 trymestrze :)

reklama
Do góry