reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Milia Witam! :) co tak długo Cię nie było?
ja kochana na pare dni w tygodniu do wwy wyjezdzam a tam nie mam dostepu do netu, wiec pozniej musze was dluuuuugo nadrabiac:-) ciesze sie, ze u ciebie wszystko wporzadku!!:-)caluski w brzuszek!:*

Ewika...prosze przekazac pozdrowienia swojej pieknej ksiezniczce! cudo! juz sie ciotka zakochala:-)

Ael...te zdjecia sa niesamowite, razem wygladacie pieknie:tak::-) zakochani....ehhhh, az sie wzruszylam!:-)

miq...ja 3mam &&& za jutro! cos czuje moim noskiem, ze fasolina sie szykuje do ujawnienia! jakbys mogla to POKA swoj wykresik, chetnie sie poprzygladam:-)

Atan...ciuszki szliczne, ale ty juz tych ciuszkow masz milion pińcet!:-):-) ale to dobrze, bedzie od kogo odkupowac:-)

Neciuszka... ciesze sie, ze wszystko ok! niech maluszek rosnie zdrowy:-)

a ja jem TOSTY, pychotka, serek i szyneczka.mmmmm:rofl2::-)

reklama
Kochana te twardnienia na takim etapie ciąży są normalne. A ból przy chodzeniu i przewracaniu się może to rwa kulszowa. Często pokazuje się w ciąży. Zapytaj lekarza co to może być i jak możesz temu zaradzić.

Na rwe kulsząwą to ja cierpię od paru lat... wiec wiem jak to boli. Ale ja skarżę się na ból podbrzusza. Taki skurcz i ucisk odbierający oddech... Ale spoko, we wtorek idę do gina to wypytam ją o te bóle, przy okazji będe miała wyniki moczu bo moze znowu mam infekcję stad nasilony ból.

Ja bym chciała aby zgłosiły się do mnie na dywanik następujące dziewczyny: Ma_gdalena, Fifka, Sil, Lamia, Neciuszka, Dziurka i Zafasolkuje. No kochane co macie mi do powiedzenia fajnego?? :]

Melduję się o również sie nie wstydzę tegoż okropnego czynu!! Wszystkiego dobrego nasza kochana mamusiu!!!

Jako, że nie bardzo mogę pisać bo mam młodego uwieszonego na cycu to patrzta :p

Zobacz załącznik 406555Zobacz załącznik 406556Zobacz załącznik 406557Zobacz załącznik 406558Zobacz załącznik 406559

Bardzo wam dziękuję za te prezenty, są śliczne. Sama paczka bardzo niespodziewana więc niespodziankę mi bardzo fajną zrobiłyście. Czym ja sobie na to zasłużyłam?

Jaka fajna mina na tym 3 zdjeciu XD Śliczny maluszek!!! :tak:

witam :)
Ael Wiktorek jest prześliczny :biggrin2:
Miq jutro teścik zrób a ja trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&
u mnie nici w tym cyklu temp taka sama jak wczoraj .. do tego ból brzucha rano tak jak na @ :wściekła/y:

Oj póki @ nie ma ciągle jest szansa!! Ja tam wciąż zaciskm mocno kciuki za ciebie ;*

Hej dziewczynki meldujemy się po tygodniu nieobecności.. tęsknił ktoś?? Nazywam sie Liliana ważę 3000g i mam całe 52cmZobacz załącznik 406625Zobacz załącznik 406626

EWIKA GRATULUJĘ CÓRY!!!!!
śliczna jest!!!

hej dziewczynki
Ewika rozkoszna ta Twoja córcia, a jaka malutka:-D

Ael Twój Witkorek też fajniutki, taki do wyściskania. A napisz nam troszkę więcej jak Ci się żyje, co Cię zakskauje przy malutkim, jak on je i co ile się budzisz i dlaczego piszesz, że nie masz czasu się porządnie wykąpać. Mały nie chce zostawać z tatą? czy ma taki lekki sen, że jak Cię nie ma to się budzi? Ja zielona jestem w tych kwestiach. A czujesz się ciężko? jak połóg? Ale mam pytań :biggrin2:
A i jeszcze jedno, widzę, że Wiktorek często mosi niedrapki, nam na szkole rodzenia mówili, że niedrapki tylko w szpitalu, a po wyjściu z do domu należy obciąć pazurki jak małe śpi (albo się same wykruszą) i że nie należy nakładać niedrapek bo to zaburza odczucia w dłoniach.

A mi mówią, że mam duży brzuch i chyba zacznę kąsać ze złości...
powiedzcie same czy duży?

Zobacz załącznik 406640

Wcale nie za duży kochana! Jak to Sil powiedziała ja do niedawna urojonej ciąży byłam a terazmam tylko troszkę mniejszy! A jestem przecież w młodszej ciaży! :tak: Śliczny brzuszek!!

Neciuszka ja już ci pisałam ze bardzo się cieszę przez smsy :*

A ja dzisiaj spędziłam dzień u mamy! Maluszek skopał babcie z całych sił, a ta oczy robiła ze taki maluch w 7 miesiacu moze mieć tyle siły!! I również była zaskoczona faktem ze mały wali mnie w żebra :szok: Dzisiaj nawet mogła to wyraźnie wyczuć!

Atanku mnie boli po dwóch stronach i też nasila się przy chodzeniu... ja nawet nie bardzo moge na spacer przez to wyjść... bo czasem przejście z przestanku do domu to problem :szok:

a wy jezdzicie samochodem, autobusem? bo moja kolezanka jest tak przewrazliwiona ciaza, ze mimo tego, ze wszystko jest ok to ona juz od kilku miesiecy nie jezdzi, tylko chodzi...czy to nie jest paranoja?:szok::-)

Jak to chodzi? No nie wiem czy długie spacery są lepsze niż siedzenie w aucie czy autobusie! :szok: Ja jeżdżę i zawsze zapinam pasy (bo też słyszałam głupią teorię ze kobiecie w ciąży nie wolno :crazy: )

reklama
to sobie wyobraz ze ja mam tak samo a chodze codziennie do pracy i muszę coraz czesciej wstawac wczesniej bo musze wolniutko chodzic niweiem czemu tak sie dzieje...

ja tramwaj i autobus do pracy mam jak jade do rodzicow czy na zakupy to w samochodzie i zapinam pasy tylko np. trzymam je na dole lub wkladam poduszke lub misia bo wtedy amortyzuje i nie cisna pasy ;-) tak jak te specjalne drogie przejsciówki do pasów ;-)

Do góry