reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Nala niby tak, ale jak czytam czasem co już dziewczyny pokupowały to mi aż w głowie się kręci! Ja tylko ubranka na te pierwsze 3-4 miesiące pierwsze mam.
Aga oj tam... łap fluidki i nie marudź! Musi się udać!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ael a po co ci? Jak znajdziesz to mi pożycz
Aga oj tam... łap fluidki i nie marudź! Musi się udać!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ael a po co ci? Jak znajdziesz to mi pożycz

donia 1980
Fanka BB :)
Ael trzel Pablo po łapskach (albo po czym tam chcesz), teraz nie możesz bo jakieś zakażenie Ci przytaszczy a wtedy to maskra...
bo chyba o to chodzi co? :-)
bo chyba o to chodzi co? :-)
Bo ta moja seks maszynka, chodzi za mną od 3ech dni i nie daje spokoju. Dziś po południu przysnęłam z małym, Paweł godzinę później wychodził do znajomego to wpierw wycałował, wybudził lekko, potem mnie zmacał, aż w końcu nawrzeszczałam na śpiku by zjeżdżał 
Użyłabym tasaka, ale szkoda by mi było :/
Użyłabym tasaka, ale szkoda by mi było :/
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
XDDD biedna Ael!
reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
ael niemam moj to kkurde chcialkabym by byl taka maszyna ja mam ochote a on nie... i co ja mam poczac raz nq 3 tyg ostatnio bylo narazie mija tydzien a ja juz tesknie... ;-( ws[polczuje i zazdroszcze...<glaszcze>
\
fifka ale talent masz
gratuluje ;*
a wozek sliczny a co do zakupow to na mnie nie patrz bo wiesz ja duzo dostalam od pomocnej mamy ;-) mi tylko wyprawka kosmetyczna i do szpitala dla mnie brakuje i dziecka ;-) i apteczka ;-)
fiona sliczny pas ;-)
aa kurcze pierogi i pizza wy to robicie specjalnie ??
a ja zaduzo slodkiego zjadla i mi teraz sie gorzko odbija....
ael kubus schodzil jak swiwerze bulki ;-) zostaly 3 kawalki ;-)z calej blachy nawet zdjecia nie zrobilam ;-)
magdalenka milego seansu a naklejka sliczna ja kupie chyba kubusiowe lub znajde zankowe taki staw by mi sie marzyl ;-) a ja tez niwemam miejsca na pokoik mieszkamy z tesciami wiec w naszynm pokoju stanie komoda i lozeczko zamiast biurka :-)
aga pyscek truskawcia sun, goocha madziulek i karla i inne staraczki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a co z mig nadal jej niema ale nas trzyma...
\
fifka ale talent masz

a wozek sliczny a co do zakupow to na mnie nie patrz bo wiesz ja duzo dostalam od pomocnej mamy ;-) mi tylko wyprawka kosmetyczna i do szpitala dla mnie brakuje i dziecka ;-) i apteczka ;-)
fiona sliczny pas ;-)
aa kurcze pierogi i pizza wy to robicie specjalnie ??

a ja zaduzo slodkiego zjadla i mi teraz sie gorzko odbija....
ael kubus schodzil jak swiwerze bulki ;-) zostaly 3 kawalki ;-)z calej blachy nawet zdjecia nie zrobilam ;-)
magdalenka milego seansu a naklejka sliczna ja kupie chyba kubusiowe lub znajde zankowe taki staw by mi sie marzyl ;-) a ja tez niwemam miejsca na pokoik mieszkamy z tesciami wiec w naszynm pokoju stanie komoda i lozeczko zamiast biurka :-)
aga pyscek truskawcia sun, goocha madziulek i karla i inne staraczki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a co z mig nadal jej niema ale nas trzyma...
Ostatnia edycja:
Podziel się: