lillydelux
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
przepraszam, że się tak długo nie odzywałam, ale jeszcze się do końca nie ogarnęłam
na pewno wiecie, że 02.11.2011 urodziłam śliczną i zdrową córeczkę
od wtorku jesteśmy w domku i powoli całą trójką zaczynamy się we wszystko wdrażać
Niunia jest najukochańsza, mało płacze i jest bardzo grzeczna, jedyne co nas martwi to lekkie problemy brzuszkowe jakie miewa nocami... ale zamierzam zapytać pediatrę o radę jak tylko się tutaj pojawi
Oczywiście nie ma szans, żebym nadrobiła co się u Was przez ten czas działo, więc poproszę o jakieś małe streszczenie. Jedyne co się zorientowałam, to że Ael też już w domku
więc mam pytanko, jak tam Ci Ael idzie z dzidziusiem? czy Twój Wiktorek też ma problemy z trawieniem? coś jakby kolki? i jak idzie karmienie piersią? bo niestety u mnie mało pokarmu i w nocy muszę dokarmiać butlą :/ cały czas staram się walczyć o pokarm, piję herbatki laktacyjne, robię masaże, ale mało pomaga...
Oczywiście nie ma szans, żebym nadrobiła co się u Was przez ten czas działo, więc poproszę o jakieś małe streszczenie. Jedyne co się zorientowałam, to że Ael też już w domku