reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
heheh dziękuję juz wpisuję :)Fifeczko jak zwykle jesteś dobrze poinformowana:D:D:D :***

BigChild zaciążona (4c) styczeń 2011 Dominik urodził się 30.09.11 waga 3440, 55cm i 10pkt GRATULUJEMY!!!(N)
Aelreda zaciążona (2c) Luty 2011Wiktorek urodził się 31.10.11 waga 3500, cm i 10pkt GRATULUJEMY!!! (CC)
Lilydelux zaciążona Luty 2011 Juliaurodziła się 2.11.11 waga 3700 i 10pkt GRATULUJEMY!!! (CC)
Ewika zaciążona Luty 2011 Lilianaurodziła się 3.11.11 waga 3000 ,52 cm i 10pkt GRATULUJEMY!!!
Zobacz załącznik 403620

Dobrze że czuwasz:)
Kuuurcze jutro będzie równo dwa miesiące jakie mi zostały z brzuszkiem:szok: Szybciutko ten czas leci!

Powiem CI że brzuszek mam już spory i czuję się jak słonik czasem. :tak::-D
Mam się zgłosić do szpitala zaraz po sylwestrze...mam nadzieję że doczekamy;-) albo niuniol usłyszy fajerwerki i stwierdzi że wychyli tylko głowkę bo musi to zobaczyć !

Fifka ależ to jest fajne, ja tego nie słyszała :-D

Iwasku mój młodziak mierzył 58 cm, nie ma tej informacji :|
Hah za 2 miesiące to ja w nocy od Ciebie będę odbierać telefony z porodówki :-D XD

Jupi udało mi sie cyknąć zdjęcie jak dziabąg mój się uśmiecha!!!!!!:-):-)

reklama
Do góry