denerwuje mnie toi że nawet jak płacę za wizytę to i tak nie czuję się sczególnie potraktowana, ani nawet na przyzwoitym poziomie, więc juz nie dam temu dziadowi zarobić , ale do gina chodzić muszę, nie chce zmieniać bo ten w szpitalu pracuje i moge trafić na niego przy porodzie więc wolę być u niego zapisana,ale między czasie wybiorę się do kogoś innego a do tego będę chodziła zeby po prostu mnie zapamiętal. I zamierzam, się domagać tego o mi się należy tylko nie wiem co moge wymagać
reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
No tak jak pisałam wyżej... jeśli ciąża przebiega prawidłowo to badanie połówkowe możesz sobie zrobić na własną rękę prywatnie
magenta :)
Fanka BB :)
kochane te juz z dzidziusiam prawie na rekach napiszcie mi kiedy i jakie sa odczucia przy pierwszych kopniakach dziecka?? te jak by babelki?? bo ostatnio tez mam schizy ze moja ciaza sie zatrzymala czy cos :/ bo brzuszek stanal i nie rosnie nie mam wcale dolegliwoasci zadnych ciazowych :/ i same schizy w glowie mi od dwoch dni siedza:/ a wieczorem przed snem wydaje mi sie ze czuje juz powoli jakies male ruchy ale czy to to??
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Ja płaciłam 250zł ale wiadomo, ze ceny są zróżnicowane...
Mag ciężko powiedzieć bo każda kobieta inaczej odczuwa te pierwsze ruchy. Ja w ogóle nie umiałam wysłuchać tych delikatnych "motylków" i "bąbelków" tylko dopiero kolo 19 tygodnia poczułam typowe kopnięcia
ale możliwe, ze to Twoje maleństwo już się wierci ;-) nic sobie nie wmawiaj, zobaczysz, ze z dnia na dzień poczujesz piękne kopnięcia :-)
Mag ciężko powiedzieć bo każda kobieta inaczej odczuwa te pierwsze ruchy. Ja w ogóle nie umiałam wysłuchać tych delikatnych "motylków" i "bąbelków" tylko dopiero kolo 19 tygodnia poczułam typowe kopnięcia

Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Magdalena robi to i powinien na każdej wizycie! Wagę maluszka określa się po długości kości nóżki. Moja gin te nóżki mierzy ale nigdy nie mówi mi wagi... na połówkowym mi to kobieta wszytko wyłumaczyła jak trzeba bo też byłam u innej.
Lamiav moze zrobić ci połówkowe, ale na te badanie mozesz też równie dobrze isć do innego gina z lepszym Usg! Tak jak Magdalena mówi. Ja też byłam u innego.
Milia tle cie mocno... jeju nawet nie wiem co ci napisać :-( trzymaj sie i pamiętaj ze nam zawsze mozesz sie wygadać!
Magenta ja ruchy poczułam w niepełnym 15 tygodniu... było to pojedyncze ruchy... nie wiem, ja nie czułam motylków itp. Po prostu poczułam ze cos mnie "puka" od środka. Lepszym określeniem była by rybka pływająca w brzuchu. A co do objawów to jest teraz taki czas ze objawy sie kończą. To już drugi trymestr moja droga!
Lamiav moze zrobić ci połówkowe, ale na te badanie mozesz też równie dobrze isć do innego gina z lepszym Usg! Tak jak Magdalena mówi. Ja też byłam u innego.
Milia tle cie mocno... jeju nawet nie wiem co ci napisać :-( trzymaj sie i pamiętaj ze nam zawsze mozesz sie wygadać!
Magenta ja ruchy poczułam w niepełnym 15 tygodniu... było to pojedyncze ruchy... nie wiem, ja nie czułam motylków itp. Po prostu poczułam ze cos mnie "puka" od środka. Lepszym określeniem była by rybka pływająca w brzuchu. A co do objawów to jest teraz taki czas ze objawy sie kończą. To już drugi trymestr moja droga!

Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Magenta post wyżej odpisałam tobie ;*
Mijenka a czegoś ty do szpitala! Oczywiście ze pamiętamy!! Jak mogłybyśmy zapomnieć!!!
Mijenka a czegoś ty do szpitala! Oczywiście ze pamiętamy!! Jak mogłybyśmy zapomnieć!!!
magenta:ja raz poczułam jakby bąbelki i raz coś jakby mocniejszego niż łaskotanie ale mniejszego niż takie prawdziwe kopnięcie, i szczerze mówiąc wolałabym tego nie czuć bo przez to że było to tylko 2 razy tez zaczęłam sobie coś wmawiać i wyobrażać cos złego, od tamtej pory co wieczór leżę z ręką na brzuchu i czekam na jakiś znak a tu nic, ale cierpliwie trzymam rękę i czeka, czekam
mijenka : witaj bardzo dawno cie nie było, jak się czujesz co słychać, a pamiętam że miałaś coś z żołądkiem zwężenie czy coś, przepraszam ze coś pomyliłam
mijenka : witaj bardzo dawno cie nie było, jak się czujesz co słychać, a pamiętam że miałaś coś z żołądkiem zwężenie czy coś, przepraszam ze coś pomyliłam
Ostatnia edycja:
reklama
magenta :)
Fanka BB :)
dziekuje kochane:* mijenka to 3 mam mocno kciuki :* a z moim pogadalam dalam ultimatum kupilam bilet ktory mi przepadl hehe ale no coz ... ale hehe prawie z lotniska mnie gonil zebym nie jechala
Podziel się: