reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
No dzięki żono żeś mnie nie pominęła :p ukłony ślę w twą stronę

Magdalenko no ja czasem bym wolała się odezwać coś niż tak denerwować się i dusić w sobie.

dziewczyny, nie sposob was nadrobic:(
od dzisiaj zaczynam brac kwas foliowy mezus mi kupil wczoraj w aptece:)
musze sobie dzisiaj paznokcie zrobic bo mam odrosty:( a tak mi sie strasznie nie chce:( hehe
chciałabym dzidzie.

hej dziewczyny... niestety nie udało się :(((((((((.....wczoraj miałam jeszcze nadzieje bo było tylko delokatne brazowe plamienie ale dziś to juz mnie zalał.... :(((((((( dzis mam wolne więc popłacze sobie troche ... jak mi przejdzie to zadzwonie umowic sie na badanie droznosci :((((((((( dzieki za kciuki :*
kochana bardzo mi przykro...a juz myslalam, ze sie uda! pechowy ten pazdziernikowy listopad:wściekła/y: bez sensu...
to teraz hsg? robilas juz posiew?

Dziurka...ty robaczku wstretny, czemu nic nikomu nie powiedzialas, ze jestes w szpitalu? he?:cool: kopa?:-):-)

Neciuszka oj uwierz mi, że ja się przy tym jeszcze bardziej nadenerwuje niż jakbym zamknęła usta. Pamiętam jak się kłóciłam z ciotką mojego męża na wakacjach to głos mi drżał bo tak mi się płakać chciało i aż się cała trzęsłam a potem poszłam ryczeć!

Dziurka to dobrze, że udało to się jakoś rozwiązać ;-)

Karla ja muszę drobić 2 pazurki bo mi się połamały i też mi się nie chce!!!!!!!!!!!!!!! :-p

Dziurka ...a miala, miala...sie nam wszystkim wyspowiadac!:-) eh ty pirunie:-D daruje ci tym razem:-) ja lecze swoja kochana bakterie i czekam na hsg...az mnie mdli jak o tym pomysle...:baffled:

reklama
Magdalena o widzisz, pytanko do Ciebie mam....
kochana mam zrobic kolezance pazurki w piatrek bo w sobote idzie na wesele i powiedz mi jaki jest najlepszy klej? Kurde mam jakis ale Ci powiem ze najlepsiejszy to on nie jest i wystarczy ze niechcacy o cos zahacze i juz sie podnosi. A moze to ja cos źle robie...

Milia wiem wiem ale spokojnie nie jest tak strasznie źle, owszem nieprzyjemnie ale są gorsze rzeczy, uwierz:-p

Do góry