reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Truskawcia...nie plakusiaj <tuli> :-) jaki @?????:crazy: no chociaz jedna powinna zociazyc w tym miesiacu!!!

Rasta...czlowiek cale zycie sie czegos uczy. ja tez jestem na kilku forach na ktorych okazuje sie, ze naprawde duzo przede mna...i okazuje sie, ze nawet taki "przypadki" jak my w koncu zachodza w ciaze, wiec moze nie ma co sie martwic narazie...ja tylko wczoraj mialam chwile zalamania, ale dziewczyny juz mnie wsparly i LECE DALEJ :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
truskawcia wybacz mi ja dzis nie w sosie jestem.. choc staram sie byc spokojna ale powiem ci ze ktos mi sie cos spyta np jak sie czuje i juz sie wkurzam i rycze po prostu straszne...
przepraszam jesli cie nie zauwazylam :*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:*&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:*

miliaa mam jescze jedno pytanie... czy robiłas teraz cytologie pezed badaniem? ja robiłam w grudniu wiec juz zbliza sie kolejna ale wyczytałam ze trzeba tez i to badanie zrobic......

neciuszka wybaczam ale nastepnym razem mow nam odrazu jak cos sie z nasza dziurka dzieje !!!\za 40 minut wychodze do pracy wiec jak cos to sie zegnam ide chwile polezec i sie zbieram do pracy :* dzieki ze jestescie :*a do tego ta pochmurna pogoda mnie dobija...

Rasta...ja robilam w maju i teraz tez powtorzylam, ale nie kazali mi tego robic, po prostu jak juz sie rozkraczylam to kazalam sobie cytologie tez zrobic...:laugh2: wynikow jeszcze nie odebralam

dobra ja dziewczynki sie zbieram, jade do wwki edukowac sie. buziaki :*

reklama
Medyk mi powie iść na zwolnienie, leżeć i się wygrzewać. Narazie nie ma takiej opcji. Zajdę do domu inhalacje sobie śmignę i pod koc do wieczora.
Pytanie mam makaraon, pierś z kurczaka, kalafior co z tego zrobić do żarcia - sklep po drodze w razie czego moge coś dokupić.

Do góry