reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

A ja właśnie patrzę sobie na skierowanie do laboratorium i mam teraz oprócz morfologii i moczu jeszcze glukozę, kreatyninę, białko i USR, HBS, HCV
Ja w końcu zbankrutuje :-p

reklama
Magdalena to ty badania robisz też prywatnie? Ja chodze prywatnie do gina ale skierowania mam na badania na NFZ. :tak:

Dobra ja spadam do męża. Poleżymy sobie jeszcze przed snem. Dobranoc ;*

Ostatnia edycja:
dobry wieczor ;-) nikt niechce zdjec brzuszka i niespodzianki co dostalam od meza ? pisalam ze beda zdjecia wieczorkiem a tu wogle chętnych brak ;-(

Ostatnia edycja:
wstawiaj swoj ;-) ja wstawilam i co był z fasolka okazalo sie neciuszka wstawila swoj i tez si okazalo ze z fasolka ;-)

pyscek a ja w koncu co zjadla (nalesniki) ;-)

rob fote i wstawiaj tylko mow czy jeszcze dzisiaj bo niewiem czy isc juz spac czy czekac ;-) bo ja o 7wstaje ;-)

reklama
haha mi narobiłaś smaka fast foodem i zamówiliśmy sobie pizze :-p ale się najadłam :-D
oki to mój brzusio ... robione na leżąco ... więc troszki niewyraźne :-p SDC10899.JPG
to teraz proszę fluidki z brzuszka do brzuszka :-D a nóż się uda :-D :-D

Ostatnia edycja:
Do góry