reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

wszystkiego ;-) ale chyba predej kupie paczke gotowych ;-)

no mi tamta tez tak powiedziala ze mam zdrowe oko i to wystarczy ze gdybym miala jakies plamy i tracila zwrok w ciazy to wtedy mam przyjsc itd. a tak to luzik naturalnie a kiedys myslalam ze jak mam prawie -10 to mi zrobia tylko cc najpierw sie ucieszylam ze moge miec naturalnie ale w sumie strasznie sie boje i wole cc ale coz.. jak mi nikt nie da i nie bedzie przeciwskazac w dniu porodu to bedzie nn ... koncze bede potem jak dojade do domku bo sie wyyda na kamerze ze caly czas przed komputerem siedze ;-)

reklama
jejku jak mi narobiłyście ochoty na barszczyk, ale w pracy nie mam takich zapasów, za to zjadłam sobie sałatkę śledziową z kukurydza i zagryzłam serkiem Camembert

Ja dziewczyny nie mam jakiejś wymarzonej płci... może mi się to zmieni jak już będę w ciąży... a ciuszki też lubię oglądać, one są takie słodkie... :-)

Aj kochana, jak już będziesz w ciąży to tym bardziej będzie Ci wisiało jaka płeć. Najważniejsze będzie dla Ciebie, żeby wszystko było dobrze i żeby maleństwo bylo zdrowe ;-)

Fifka no to przynajmniej masz już jasną sprawę... ja chyba nie mam żadnych przeciwwskazań do naturalnego porodu, ostatecznie to ułożenie dzidziusia bo wczoraj jeszcze nic nie wspomniał mi lekarz żeby leżał już główką w dół ale chyba wolałabym żeby wszystko było ok i rodzić naturalnie.

A mój syn to chyba czuje że robi mu się coraz mniej miejsca i korzysta póki jeszcze może bo dzisiaj tak harcuje jak nigdy. Rano to takie cuda mi się działy z brzuchem, że żałowałam że nie mam aparatu żeby nagrać...

Ostatnia edycja:
Magdalena mój już od dawna głową w dół leży :tak: ładnie sie przygotowuje! Gin mówiła ze raczej mało prawdopodobne by się odwrócił ale zawsze jest taka opcja...

Mój mały to harcuje cały czas.... wczoraj gin się śmiała ze on zamiast leżeć jak typowy dzieciaczek to on mi się w brzuchy pręży i nogi prostuję... przez to tak mi macice rozciągną i wali mnie w zebra :-D Macice mam na wysokości jak w 32 tygodniu :-)

No to Ty masz już sprawę jasną :-) jak w mikołajki pójdę i nic mi nie powie to sama zapytam. A jutro przede mną wizyta u dentysty!!!! :szok: aż strach się bać. Poza tym strasznie mnie ciągnie prawy jajnik!

Ale ten mój bąbel to jest podły normalnie!! |:-p teraz też cały czas kopał a jak tylko wyciągnęłam aparat to koniec!!

Ostatnia edycja:
Spoko mój tak samo robi :-D chyba czują ze ktoś je obserwuje i dlatego milkną :tak:

Matko ja do dentysty też muszę.... po weekendzie to już muszę się zapisać....

Mi to aż wstyd otworzyć buzie bo w ciąży posypały mi się obydwie 5 na dole :/ tzn wcześniej chodziłam do takiej rewelacyjnej dentystki, której zęby psują mi się pod plombami a połowa plomb światłoutwardzalnych mi powypadła m.in z tych 5 a później się połamały jakoś na coś twardszego nadgryzłam...

reklama
W ciąży zęby często się psują... ja też przez ostatnie lata zęby miałam zdrowe... chodziłam do dentystki na kontrole i nic złego się nie działo... a teraz? Mam dwa na górze do leczenia... nie bolą, ale czuje ze mam dziury... trzeba to zrobic zanim mam czas bo po porodzie będzie gorzej,...

Do góry