reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

sun: no ja przed ciążą wolałam dziewczynkę, ale jak gdzie w 8 tygodniu mi sie powiedziało on t juz tak zostało i juz tak wole :-)

Neciuszka: no świetne te ciuszki i takie bardziej chyba na chłopca co nie ?

a co tam u danao coś się nie odzywa ??
a macie numer do mijenki? jak tam jej operacja ?

reklama
A ja wiem czy tak koniecznie dla chlopca te paskowane i biale z potworkiem to i dziewczyne by założył.

Lamia właśnie z mijenka rozmawiam i operacja narazie odsunieta bo jeszcze badania robia ale diagnoza się potwierdziła, leży właśnie na oddziale, jutro ma tomografię

pyscek: ja mam nudy cały dzień i jakos nie potrafię ci skrócić co się działo :tak:

O aż mi oczy wychodzą, zjadłam drożdżówkę z kaszą i wypiłam do teo barszczyk czerwony ale zrobiłma sobie taką siekierę że szok:szok: tak napieprzyłam - mniam tego mi było trzeba

reklama
neciuszka: mój maluszek się znowu odzywa, może mu pikantne nie służy albo odwrotnie :-). A wypij sobie na zdrowie.
Ja przez to siedzenie w domu nadrobię kilogramów jak się patrzy bo siedze i jem, jem i jem :tak:

Do góry