Pyscek
:)
babcia ma cukrzyce i strasznie jej puchnie noga ... a palec już miała siny od tego i ją to boli więc będzie miała odcięty 

a za fluidki dziękuję :*

a za fluidki dziękuję :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magdalena, pocieszę Cię, że ja nie mam 3 piątek. Zwyczajnie mi nie wyrosły. Nie miałam 2, ale jeden takidentysta uparł się, ze musi usunąć 3... i nie robię rekonstrukcji bo mnie nie stać, ale tego nie widać.
Laura, my wracamy do gumek. Nigdy nie stosowałam hormonów, i tak wystarczająco dużo leków jadłam, a mój się nie zgadzał na hormony i stąd te gumki. Ale orientujemy się oboje kiedy jaki dzień w cyklu, więc po karmieniu i pierwszej @ wrócimy do metody gumka w płodne, a poza bez. Jakoś nas nie zawiodła![]()