reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magdalena, pocieszę Cię, że ja nie mam 3 piątek. Zwyczajnie mi nie wyrosły. Nie miałam 2, ale jeden taki :angry::angry: dentysta uparł się, ze musi usunąć 3... i nie robię rekonstrukcji bo mnie nie stać, ale tego nie widać.

Laura, my wracamy do gumek. Nigdy nie stosowałam hormonów, i tak wystarczająco dużo leków jadłam, a mój się nie zgadzał na hormony i stąd te gumki. Ale orientujemy się oboje kiedy jaki dzień w cyklu, więc po karmieniu i pierwszej @ wrócimy do metody gumka w płodne, a poza bez. Jakoś nas nie zawiodła ;)

troszkę mnie podniosłaś na duchu :) Niby mam tą Afrodytę (mikroskop owu) więc myślę, ze uda sie jeszcze ja wykorzystać A sposób masz dobry :)

Pyscku, lepiej tak, niż ma cierpieć, ale trzymam kciuki, by na tym się skończyło

Laura, tylko tuż po porodzie ten sposób się nie sprawdza, bo najpierw przychodzi owu, a potem dopiero @, a ja nie chcę od razu zaciążyć, chcę wrócić do pracy jeszcze.

Dziewczyny, prośba o radę. Od kolegi męża z pracy dostaliśmy masę rzeczy dla dziecka i ciągle coś dostajemy. Ostatnio dwie karuzele i przewijak przenośny. Owszem, oni się pozbywają i robią sobie miejsce w domu, mój im pomógł przy panelach słonecznych, ale tak sobie myślę, żeby im coś dać... Jakieś pomysły?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja sie pochlonelam w garderobie hehe ze wynurzyc sie z niej nie moglam:p:-D

Pyscku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sil - moze jakis obraz nieznam ich troszk etrudno cos doradzic albo cos fajnego do domu???

kochane macie jakies fajne stronki z wozkami?? bo chce sobie upatrzyc jakis model :p

Ostatnia edycja:
sliczne :) tez kiedys robilam takie :) i hehe potem zarazilam znajoma i do dzis na swieta robi takie do jednej z kwiaciarni hehe

zafasolkuje moj gin mowil ze zaczesto mi nie bedzie robil bo troche moze szkodzic na poczatku ale jak z tym jest to nie mam pojcia :/

reklama
Ta akurat z neta, ale dziękuję :) to moja praca, tak nawiasem mówiąc ;)

Fasoleczko, nic mi o tym nie wiadomo, ja na początku ciąży miałam robione co tydzień, tak samo często słyszę serduszko, jak mam USG, więc chyba nie... I dziękuję Ci za wyjaśnienie Atan, ja właśnie nie wiedziałam ile trzeba przerwy między zwolnieniami :)

Do góry