reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ech ja zrobiłam listę książek dla takiej jednej :p co mam, co mogę pożyczyć a co ewentualnie odsprzedać bo już miejsca mi brakuje a nowe przybywają ciągle. Ale musiałam odetchnąć chwilę bo mi serducho walić niemiłosiernie zaczęło :(

A ja nie umiem takich bombek robić ani stroików ale może by się uczyć zaczął, zimą coś robić muszę ;)

Neciuszka, ja też poproszę listę, a nóż coś zechcę :p kto pierwszy ten lepszy ;)

A mnie przez to wszystko ciągnie do pracy, bo tam sezon świąteczny w pełni i wszędzie pełno bombek, wstążek, brokatu (tego pozbywałam się do sylwestra), mikołajów, szyszek i innych cudeniek... Ech...

Fasolka Wiesz co no nauczyłabym się bo nawet bym matuli coś wstawiła do sklepu jak by co mi z tego wychodziło ;) a jak będziesz miała chwilę podeślij mi jakieś linki :)

Sil wysłałam ci już listę hihi

Ostatnia edycja:
Magdalena, pocieszę Cię, że ja nie mam 3 piątek. Zwyczajnie mi nie wyrosły. Nie miałam 2, ale jeden taki :angry::angry: dentysta uparł się, ze musi usunąć 3... i nie robię rekonstrukcji bo mnie nie stać, ale tego nie widać.

Laura, my wracamy do gumek. Nigdy nie stosowałam hormonów, i tak wystarczająco dużo leków jadłam, a mój się nie zgadzał na hormony i stąd te gumki. Ale orientujemy się oboje kiedy jaki dzień w cyklu, więc po karmieniu i pierwszej @ wrócimy do metody gumka w płodne, a poza bez. Jakoś nas nie zawiodła ;)
7

Naprawdę mnie pocieszyłaś... :-p bo ja tez ich nie odbuduje, chyba, że wygram w Totolotka kiedyś :-)

A ja się męczę z moją grą planszową! Brakło zielonego papieru kolorowego :/ będę musiała dokupić. Jak już ją skończę to pochwalę się Wam! :-p

wszyscy się chwalą co umieją robić to i ja się pochwalę :-p hehe a co :-) tak więc moje kochane pyscek umie robić biżuterię :) tzn. kolczyki, bransoletki, korale, zawieszki do łańcuszków :)

reklama
Do góry