reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mój chomik w geście protestu przeciw pustej misce postanowił ją wywrócić do góry dnem :-D
mój świętej pamięci stefano jak miał pustą michę ( dekielek od słoika), to targał ją na pięterko klatki, a później ostentacyjnie zrzucał po stopniach (metalowych) nie dało się tego wytrzymać bo robił to do skutku, aż żarcia nie dostał - był niezmordowany

magenta jak obliczysz, to weź mnie dobij :-)

reklama
Mój Miki Miczowski walił o szybę akwarium, bo mieszkał w akwarium miską na wodę.. też szklaną...

A kot mi dziś na dywan narobił, ja nie wiem co jej odwala czasem...

Mój ma miskę taką jak na niego sporawą więc nie wtaszczy jej nigdzie ale jak ma zamiar zaprotestować to będzie ją po całej klatce walał do góry dnem. A najlepsze jest to że wcale głodny nie jest bo jego kochany pańcio rano go karmi jak się do pracy szykuje, ja jak gotuję to zawsze jakiegoś ziemniaka czy makaron dostanie, wieczorem jak wraca jego pańcio to co jedzą razem z chomikiem przecież się podzielić musi hehe. A poza tym to ma kolbę do chrupania i miskę z suchym jedzonkiem. ten mój chomik to taki cwaniak szwagier jak się przewinie u nas też zawsze czymś go nakarmi.

Fasolka a jeszcze pytanie te kulki styropianowe to gdzie zakupić można?

Ostatnia edycja:
Mój to samo, żarcie nosił w trociny zakopać i rżnął głupa, ze micha pusta. Moi rodzice też mają mega kotkę, jak są chrupki takie trochę polerzane w misce to już beee i ona siedzi przy misce i miauczy, moja mama mówi, no co ty chcesz, przecież masz tu chrupeczki i czyms tam się zajmuje, a mój kot te chrupki wyjmuje z miski i łapą wtacza za doniczkę, która stoi na podłodze zaraz obok jej miski. Oczywiście mama się śmieje i sypie świeże i tak dzień w dzień

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny ;-)

My z mężem niedawno zaczęliśmy staranka a ja wychodzę z siebie. Jeszcze teraz, jak siedzę na L4 to myślę tylko o dziecko. Tak Wam zazdroszczę cierpliwości. My staramy się dopiero jeden cykl i nie wiem jak to zrobić i wytrzymać do kolejnej @. Poradźcie mi coś, bo jestem meeega niecierpliwa, jak sprawić, zeby o tym nie myśleć?

narazie na sama kapiel waninki akcesoria typu myjki zestwa do obcinania pazorkow wyszlo najtanszym kosztem nowek wyszlo mi prawie 200zl gdzie nie policzylam pampersow plynow i proszkow do prania

spanie 360zl nie licze lozeczka materacyka pieluch tetrowych flanelowych bo ja juz je mam

Ostatnia edycja:
Kasieńko, witaj serdecznie :) A ja się dziś pytałam o staraczki i oto jesteś :) jak miło :)
Nie da się nie myśleć całkiem, a jedynym sposobem na myślenie mniej jest szukanie sobie zajęcia. A napisz coś więcej, obserwujesz cykle, czy pełen spontan?

Hej dziewczyny ;-)

My z mężem niedawno zaczęliśmy staranka a ja wychodzę z siebie. Jeszcze teraz, jak siedzę na L4 to myślę tylko o dziecko. Tak Wam zazdroszczę cierpliwości. My staramy się dopiero jeden cykl i nie wiem jak to zrobić i wytrzymać do kolejnej @. Poradźcie mi coś, bo jestem meeega niecierpliwa, jak sprawić, zeby o tym nie myśleć?

Ja zaciązyłam w 2 cyklu, pierwszy cykl była masakra, o niczym nie myślałam tylko o tym, nawet zaległosci w racy miałam. Jak nie zaszłam a objawy miałam uuu i to jakie i ile to dostałam takiego kopa w dope, ze zaraz się w sierpniu opanowałam. Nie ma metody, strzel se w dzioba, albo znajdź zajęcie ;-) bombki na choinkę rób

Fasolka a jeszcze pytanie te kulki styropianowe to gdzie zakupić można?
ja kupuję u mnie w takiej pasmanterii, ale wiem, ze na allegro są

narazie na sama kapiel waninki akcesoria typu myjki zestwa do obcinania pazorkow wyszlo najtanszym kosztem nowek wyszlo mi prawie 200zl gdzie nie policzylam pampersow plynow i proszkow do prania

spanie 360zl nie licze lozeczka materacyka pieluch tetrowych flanelowych bo ja juz je mam
mi dochodzi jeszcze wózek około 1200 i łóżeczko 350 - niestety nic od nikogo nie dostanę :-(

reklama
Do góry