S
Silmiriel
Gość
Dziewczynki poszperajcie na allegro czy na tablicy, tam naprawdę są fajne zestawy, nawet nowe, tanie, zawsze coś się przyoszczędzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochane jest ktos kto cala wyprawke kupuje sam bez znajomych bo nikogo nie ma i ma mniej wiecej wycenne ???
Właśnie o czymś do domu myślę, bo dla dzieci to średnio, bo to potem do nas wróci, głupio tak. Na pewno im zrobię stroiki na święta, tylko muszę się po szyszki wybrać.
Zobacz załącznik 408645coś w ten deseń
Mam pytanie, czy USG jest szkodliwe dla dziecka? Macie jakieś informacje na ten temat?
kochane jest ktos kto cala wyprawke kupuje sam bez znajomych bo nikogo nie ma i ma mniej wiecej wycenne ???
Hej dziewczyny ;-)
My z mężem niedawno zaczęliśmy staranka a ja wychodzę z siebie. Jeszcze teraz, jak siedzę na L4 to myślę tylko o dziecko. Tak Wam zazdroszczę cierpliwości. My staramy się dopiero jeden cykl i nie wiem jak to zrobić i wytrzymać do kolejnej @. Poradźcie mi coś, bo jestem meeega niecierpliwa, jak sprawić, zeby o tym nie myśleć?