S
Silmiriel
Gość
Dziewczynki poszperajcie na allegro czy na tablicy, tam naprawdę są fajne zestawy, nawet nowe, tanie, zawsze coś się przyoszczędzi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kochane jest ktos kto cala wyprawke kupuje sam bez znajomych bo nikogo nie ma i ma mniej wiecej wycenne ???
a więc ostatnio to liczyłam i cała wyprawka bez wózka kosztowała mnie około 1200zł + wózek 1700zł ale to już zależy od gustu...
na gwarancji bardzo czesto i tak upatzrylam sobie kilka wiadomo juz pewnie ich nie bedzie ale maja co chwile nowe dostawy itp raz byl zielono czarny na cztery kola pompowane duze gondola spacerowa fotelik torba spiworek do spacerowki itp za 690zl plus jeszcze rok na gwarancji a wygladal jak nowy nic nie zniszczonyWłaśnie o czymś do domu myślę, bo dla dzieci to średnio, bo to potem do nas wróci, głupio tak. Na pewno im zrobię stroiki na święta, tylko muszę się po szyszki wybrać.
Zobacz załącznik 408645coś w ten deseń
możesz im kupić też jakiś obrós świąteczny na przykład do kompletu 
Mam pytanie, czy USG jest szkodliwe dla dziecka? Macie jakieś informacje na ten temat?
kochane jest ktos kto cala wyprawke kupuje sam bez znajomych bo nikogo nie ma i ma mniej wiecej wycenne ???
Hej dziewczyny ;-)
My z mężem niedawno zaczęliśmy staranka a ja wychodzę z siebie. Jeszcze teraz, jak siedzę na L4 to myślę tylko o dziecko. Tak Wam zazdroszczę cierpliwości. My staramy się dopiero jeden cykl i nie wiem jak to zrobić i wytrzymać do kolejnej @. Poradźcie mi coś, bo jestem meeega niecierpliwa, jak sprawić, zeby o tym nie myśleć?
ale trzeba sobie powtarzać ze się uda i cieszyć sie swoim facetem i seksem!