reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

doberek tesknil kto ??

donia super szkoda ze tak daleko ;-( bo juz szukalam tego na gruponie odrazu znalazla ale daleko ;-( fajnie masz ;-)

a ja dzisiaj mam lenia do kwadratu po pracy w sklepie potem na poczcie odebrac paczke z de agostini prenumerate... potem do klub dla ciebie (teraz weltbild) potem szybko do domku tesciowa dala mi pyzy i co kurcze plomba mi wypadla ja niewiem jak ;-) tzn wiem ze miejsce nie typowe i mowila ze trudno bedzie z utrzymaniem ale zyłam nadzieja ze dluzej pociagnie ;-) i teraz jezykiem smyram i smyram ;-) jutro mi w pracy zrobi ;-)
a potem do bratowej bo sie obrazila ze od wrzesnia u nich nie bylam i 2 godziny u niej a teraz czytala co u was ;-)

witam nowa staraczke

nasze mamuski wspolczuje tych kolek :*

neciuszka ja niemam szyszek w okolicy w centrum miasta trudno znalesc ;-) ale gluptasek z ciebie musisz 2 razy chodzic... nie chcialo by mi sie strasznie ;-)mam dosyc chodzenia jak pingwinek ;-)

witam nowa staraczke ;-)

pyscek ja znam twoja bizu bo juz jedna mam ;-)

kto za mnie znajdzie sily by wstac z lozka i zrobic se obiad ?.

truskawcia ah te cudnosci na talerzykach boze ale mi smaka narobily ;-) az slinka cieknie mniam mniam ja tez poprosze ;-) mam nadzieje ze na troszke sie załapie ;-)

reklama
Truskawcia ja chcem wszystkie 3 takie ciasteczka :-(

Donia ja do Bielska nie mam za daleko, może też bym się skusiła :-)
A już doopa bo sprzedane :-(

edit: ja to jakieś stare znalazłam, a teraz jest w Warszawie, tak???

Ostatnia edycja:
Truskawcia, normalnie nie lubię Cię... ja tu chcę ograniczyć słodycze, bo przytyłam niemiłosiernie i mi z tym źle, a Ty takie cuda....

Wiecie co jestem mega smutna ! :(
Tak się wszystko dziś nałożyło.. Moje znajome z którymi się trzymałyśmy od podstawówki sie odwróciły ode mnie..
Od roku jak wyszłam za mąż coraz mniej czasu ze sobą spędzałyśmy bo ja musiałam w domu posprzątać, ugotować itd. A one chciały żebym co 2 dzień się z nimi spotykała jeździła na imprezy itd. Po prostu powiedziałam im że już nie będę miała dla nich czasu tyle ile kiedyś to się obraziły.. Już nie mamy ze sobą kontaku i jeszcze dzisiaj mi jedna wygarnęła że to przeze mnie wszystko. No kurde starałam się to godzić ale nie mamy już 16 lat.. :(:(

Atan- no pewnie, że tęskniłam :-) a cio Ty wybrałaś w tym świecie książki?:happy: Ja to niedługo będę miała zakaz na księgarnie :-p Oczywiście zapraszam na ciacho :-)

Ma_gdalena- a proszę bardzo:Zobacz załącznik 408818Zobacz załącznik 408819Zobacz załącznik 408820 :-) Kobitkom w ciąży jedzonka nie wolno odmawiać :-)
Sil-
oj tam, oj tam urodzisz, to zejdzie z Ciebie powietrze :-) nie martw się :-) a tymczasem wcinaj:Zobacz załącznik 408818Zobacz załącznik 408819Zobacz załącznik 408820

Truskawcia... grr... mniami..... wyrzuty sumienia... mniami ;)

Gocha, niestety znajomi często nie rozumieją tego wszystkiego. Że życie się zmienia, że idzie do przodu. Przykre to niesamowicie. Może to zabrzmi brutalnie, ale w takim razie to nie była rzeczywista przyjaźń... a nikt nie został? nawet jedna osoba?

Sil niestety było nas 6 "przyjaciółek" wszystkie się odwróciły bo poszły za jedną która jest najgłośniejsza i taka "gwiazda". Przykro mi strasznie bo myślałam że to nie koniec świata jak się zobaczymy raz na 2 tygodnie.. Ale widocznie się myliłam..
Całe szczęście mam Was i siostry :):) :*

Gochaa- nie smutaj się <przytul> :happy: skoro one nie rozumieją, że niektórzy mają inny etap życia i nie są w stanie tego zaakceptować, to… co to za przyjaciółki (?):sorry2: Czasem drogi się rozłażą :tak: ale właśnie masz Nas :-)
Sil
- jakie wyrzuty sumienia (?) :dry:jedz, jedz, niech na zdrówko będzie :-)

reklama
Do góry