reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hahaha, ja mam to samo... teraz to jeszcze to jest takie niedostępne ale jak nie raz widziałam takie noworodki a wcześniej moje znajome jak chodziły w ciąży to patrząc na to maleństwo nie mogę sobie wyobrazić, że ono powstało z takiego niewidocznego gołym okiem plemniczka i, że siedziało sobie w tym brzuchu...! Po prostu, powstało praktycznie z niczego a takie cudo :-)

Uciekam nyny! Dobranoc! :*

Ostatnia edycja:
reklama
Co to za spanie jest? ;-) ja tu harować muszę ciężko a te sobie nynają :p
ale powiem Wam dziewuszki, że z tymi Waszymi brzuszkami to cholernie Wam zazdroszczę (oczywiście pozytywnie :-) ) ale cóż...

Siemano z rana :-)
U mnie 0 stopni, ale jest wiatr to odczuwalna -50 ;-)
Kurcze mam nadzieję, ze mi dzisiaj ten pas ciążowy przyjdzie, bo śpię jak paralityk i mi brzuch marznie.

Byłam wczoraj u koleżanki ma dzieciątko roczne i tak gadałyśmy o rzeczach przydatnych i powiedziała mi, ze najlepszy zakup jaki zrobiła to to:
http://allegro.pl/fisher-price-3w1-fotelik-bujaczek-lezaczek-kubus-p-i1941400665.html
i wiem, ze tez w to zainwestuje, albo zażyczę sobie na prezent. Tylko konkretnie tej firmy i ten model, bo jest głęboki i bardzo wygodny.

Co z wami? Wstawać już prawie południe.

Ostatnia edycja:
Siemano z rana :-)
U mnie 0 stopni, ale jest wiatr to odczuwalna -50 ;-)
Kurcze mam nadzieję, ze mi dzisiaj ten pas ciążowy przyjdzie, bo śpię jak paralityk i mi brzuch marznie.
Co z wami? Wstawać już prawie południe.

Fasolka ja też o tym myślałam i też już parę osób mi mówiło, że to jest rewelacyjna sprawa... ale jak patrzyłam na Allegro to te tańsze są tylko do 9kg a właśnie takie do 18 jak Ty wysłałaś no to już też cena konkretna :/ chyba, że ktoś by mi właśnie coś takiego sprezentował to byłabym wniebowzięta a jak nie to będę używać fotelika samochodowego a na początku jak będzie taki maluteńki to jak będę chciała coś robić w kuchni np to wsadzę go do gondolki :-)
Byłam wczoraj u koleżanki ma dzieciątko roczne i tak gadałyśmy o rzeczach przydatnych i powiedziała mi, ze najlepszy zakup jaki zrobiła to to:
FISHER PRICE 3w1 Fotelik Bujaczek Lezaczek+KUBUŚ P (1941400665) - Aukcje internetowe Allegro
i wiem, ze tez w to zainwestuje, albo zażyczę sobie na prezent. Tylko konkretnie tej firmy i ten model, bo jest głęboki i bardzo wygodny.

Milia zazdroszczę bo ja muszę sama coś wykombinować :-p
a właśnie gadałam przez telefon z teściową i też mówi, że taki dzień, że najlepiej poszłaby spać a ja właśnie wręcz przeciwnie - obudziłam się taka wyspana i wypoczęta, że mogłabym góry przenosić :-p ale zaraz się ubieram i jadę do pracy zawieźć zwolnienie.

hello lasencje
ma_g cena konkretna, ale wiem, ze one się sprawdzają bo zebrałam dzisiaj opinie u babek z pracy, które korzystały. Te mniejsze kilogramowo są płytsze i ruchliwe dziecko strach w tym zostawić. Więc jak ja będę kupowała to na bank to, a jak trafi mi się amator na zakup, to sobie konkretnie ten model zażyczę z naciskiem, ze inne mnie nie interesują bo szkoda na nie kasy wydawać. Zresztą moja rodzina na szczęście jest już nastawiona, ze tego typu rzeczy, a zwłaszcza droższe mają z nami konsultować bo to my decydujemy co jest nam potrzebne, a co nie.

Niestety tez nie mam obiadu, dzisiaj robię dewolay i warzywa na parze, ale takie z mrożonki.
Ciekawa jestem, czy ta moja teściówka raczy się zabrać dzisiaj za sprzątanie, dałam jej do zrozumienia wczoraj, ze ja sprzatam w piatki, to mi z 10 razy powtórzyła, ze ona posprząta, ja nic nie muszę robić, ale jak nie sprzątnie dzisiaj to ja ją pierdzielę i muszę sama ogarnąć, żeby się jutro opierniczać i do mamci jechać.

Ostatnia edycja:
Fasolka no to fajnie, że tak z Wami ustatlili i że liczą się z Waszym zdaniem bo z tymi prezentami od rodziny to różnie bywa... ja to już się boję... szczególnie ze strony męża bo oni mnie na pewno nie będą pytać co chce (bo przecież ja jestem rozpieszczona i wybieram wszystko co najdroższe) a kupują takie ciulstwa za przeproszeniem, że szkoda gadać :eek: ale to ich sprawa - najwyżej walnę do garderoby i będzie leżeć.

Ja uciekam bo nigdy się nie wybiorę jak się już tak rozsiąde... :-p miłego poranka!

reklama
Do góry