reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześc wstałąm , zjadłam i siedzę, słucham w tvn o kobietach w ciązy

magdalena: a też wybieram się do dentysty, niby w czerwcu byłam ostatnio i miałam wszystkie wyleczone ale czuje ze coś m isię robi, ciekawe ile mi zaśpiewa po przeglądzie :)

Atan:
oo jaki super brzuszek, i żabka piękna, a skąd ty masz teki upodobanie do żabek :)??
pyscek:
sle fluidki dla brzuszka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

silka, laura: ja z moimi też sie zastanawiam jak to będzie z zabezpieczeniem po porodzie, my nie używaliśmy nic , tylko on kończyła no wiecie jak . Ja napewno nie będe zadnych tabletek brała, a gumki to mnie tak śmiesza że szok :))wiec nie wiem jak to będzie , bo teraz to mój mężuś się rozbrykał strasznie

silka: cudowny ten stroik , a co do prezentu to może lubia winko, jak tak to możesz kupić jakś dobra butelke z akcesoriami do wina lub jakimiś fajnymi kieliszkami , no albo coś związanego ze swietami i dodać do stroiku, bo naprawdę jest super

fasolka
: ja czytałąm różne artykuły o szkodliwosci usg, i nie ma takich badań które by stwierdziły czy to szkodzi zy nie, to wyjdzie pewnie za paredziesiąt lat. ALe mój lekarz mówi że jak jest wszystko dobrze to nie ma potrzeby robić usg na darmo, gorzej szkodzi to badanie gdzie słyszysz bicice serca, bo dziecko to odczuwa

neciuszka: ja tez chce liste ksiażek 0 o ile się nie spóźniłam :-D

witam nowa staraczkę

truskawcia: ale sobie narobiłam smaka na twoje ciacha, mniam mniam, pysznie wyglądaja, a trudny robisz sernik, bo ja nie bardzo p[iekę a mam cheć

nie wiem czy wszystko odpowiedziałam, ufff.
A mój dzidzius jest ruchliwy i wczoraj raz mi się skóra poruszyła tak widocznie , nie tylko przez poczucie jak rękę położę :-D

reklama
doberek ;-)
ale spalo mi sie dobrze ale krótko ;-( ale zasypiałam w tramwaju ;-)
a teraz w pracy do 16 ale mi sie niechce a o 14 na fotel ;-) bo zab sie ukruszył ;-)
a ja na obiadek mam pyree i buraczki i musze cos dokupic mysle ze kupie krokiety z paczki ;-P

fajny bujaczek i mata ale ja juz dostałam wiec 2 nie bede kupowac mam zwykły lerzaczek i mate z ikea ;-) a moj wozek tez dostałam wiec niemiałam co wybrzydzac ;-) choc powiem ze quinny maja male te gondole i na moj 163 akurat wysokosc ;-) ale mogla by byc wyżej.

a ja =jem znowu coś nie zdrowego, ale znalazłam w domu pół zupki chińskiej złoty kurczak i tak mi się jej zachciało że musiłam zrobić i już wącham jej zapaszek :-D

ja mam na obiad jeszcze kotlety mielone z buraczkami bo wczoraj mąz smażył placki ziemniaczane były bardzo dobre :-)

Magenta ja jeszcze w łóżku leże do telewizora daleko!

Naciuszka Jak masz kotlety to zrób jakiś szybki sos i polej po kotletach i ziemniakach! Od razu urozmaici obiad. Ja tak często robię!

Zafasolkuję ja mieszkam w Białymstoku więc daleeeeko :-D ja narazi o tych zabawkach nie myślę za bardzo bo są nne ważniejsze rzeczy takie jak łóżeczko pościel itp... takie maty bujaki itp, można kupić już jak mały bedzie na świecie. Przecież takie miesięczne dziecko tym się nie zainteresuję.

Lamiav no ty zaraz już 18 tydzień kończysz!! Gratuluje takich mocnych kopniaków!!! Fantastyczna sprawa co? :tak:mój maluszek obudził sie jak szłam w nocy do łazienki a teraz patrze odsypia sobie nocke :-D

No ja zaraz idę się zbierać bo na 14 mam znowu EKG i wizytę u lekarza... wczoraj w nocy znowu miałam napad.... :zawstydzona/y:

Atanku a ja bede miala dla twojej kruszynki spiworek taki zapinany :) na ramieniu dla troszke stareszej Amelki :tak: taki w kwiatuszki z misiem na srodku sliczny jest:) a ja sobie mojego dusze zeby dp polski leciec :p do lekarza jak tak dalej pojdzie to na bank bede rodzic w polsce jakos tam u lekarki swojej czuje sie bezpiczniej :zawstydzona/y: a to chyba wazne Atanku ja widzialam takie fajen buciki zabki i jak bede miala w jakis dzien chwlke na lajzy to podjade ci je kupic na prezencik :p

Oj fificiu kochana 3 mam kciuki za ciebie i badania tule mocno :* uwazaj nam na siebie

Ostatnia edycja:
fifka: no to powodzenia u lekarza,
A tak niesamowite uczucie , i w ogóle, cieszę sie ze juz czuje ruchy to jestm spokojniejsza :-D. Mąż juz też chce cały czas dotykać brzuszek wiec mamy razem ubaw :-)

Lamia no listę ci wyślę :) czekam na zamówienie właśnie żeby uszykować przed wyjazdem jeszcze.

Fifka i mężowi właśnie tak zrobię. A dla siebie wstawiłam właśnie odrobinkę rosołku ugotuję. Powodzenia kochana i czekam na wieśći :*

Ja pranie wstawiłam, pozmywałam w kuchni ogarnęłam, ale muszę siąść sobie teraz chwilę na dupalku bo mnie jakaś duszność złapała.

Lamiav jeszcze ci mały da popalić :-D I będziesz się cieszyć (jak ja teraz) że akurat śpi :tak: ale dość nigdy nie mam! Kocham to uczucie mimo ze czasie sprawia ból. Tego po ciąży najbardziej będziemi mi brakować - ruchów dziecka w brzuchu.

Aj co do lekarza, to to tak nieprzyjemne uczucie... wczoraj aż dusić się zaczęłam i kładłam się ze strachem ze się już nie obudzę.... :zawstydzona/y:

reklama
Do góry