reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Kwiatuszku a bo cię pewnie jesienna chandra złapała...biedna ty :*

Magenta termin mam na 17 lutego. więc jeszcze troszkę czasu jest. :tak:

Sil! Sprawdź pocztę!

a moj facet wczoraj sie uparl ze nie mam kupowac wozka uzywanego ze on sobie upatrzyl jakis na wypasie i on chce taki zebysmy mieli :zawstydzona/y: a po co mi wozek za 3500zl??? bo ma skretne kola hamulce jakies w raczce?? i tak wiecej czasu ja bede z bobasem jezdzic ?? a widzial wozek u znajomych ktory mi wcael nie odpowiada bo jest mega ciezki :/

Hej dziewuszki :)

Kurde mój jest taki sam. Szukałam całych zestawów na allegro, foteliki, wózki itd...po czym mnie wyśmiał. Stwierdził, ze jego dziecko będzie miało wszystko "nowe i oryginalne", bo to jego oczko w głowie. Masakra. Ciekawe czy jak będzie wydawał całą swoją wypłatę to dalej będzie tak twierdził ;/

hehe ja mojego zblokowalam ze ja nie potrzebuje wozka na wypasie a wygody dla dziecka i tyle:p i temat zakonczylam poszlismy po zakupy wieczorem i patrzyl na pampersy i pyta jakie my bedziemy mieli dla naszego malucha teraz go tak wzielo rozmawialam z jego eks jak wczesniej sie zachowywal i tak nigdy nie bylo zeby az tak go wciagal temat dziecka dopoki go nie zobaczyl ale byl mlody wpadke zaliczyli no coz

moj potem mowi i tak bedziesz z dzieckiem przez wiekszosc czas i tobie ma byc wygodnie na pod choinke chce mi kupic fasolke do spania i karmienia:p i ostatnio pytal jaka komode chce do pokoiku malucha :p

Ostatnia edycja:
a ja bym chciała już święta, bo po świętach miesiąc pracy i idę na zwolnienie, a wtedy to już zleci :-)

Oj uwierz mi... w domu czas się dłuuuuży.... :-(

Hej dziewuszki :)

Kurde mój jest taki sam. Szukałam całych zestawów na allegro, foteliki, wózki itd...po czym mnie wyśmiał. Stwierdził, ze jego dziecko będzie miało wszystko "nowe i oryginalne", bo to jego oczko w głowie. Masakra. Ciekawe czy jak będzie wydawał całą swoją wypłatę to dalej będzie tak twierdził ;/

Mój też taki nie jest, on w zakupach zdaje się na mnie ale nie powiem ze się tym nie interesuję. Po prostu mamy podobne założenia dlatego sie zgadzamy w tej sprawie.

Magenta ja na swojego wcześniej narzekałam....ze on taki nie zainteresowany itp itd. Ale wiesz jaka zmiana w nim nastąpiła jak teraz czuję małego? Syn dał mu kilka razy kopa i od razu otrzeźwiał! Teraz gada do brzucha więcej niż ja, wszystkie gazety o dzieciach moje przeczytał, szuka na internecie, chodzi do szkoły rodzenia ze mną. Snuje plany... mówie ci... jak nie on :szok:

Ostatnia edycja:
Atanku a ja bede miala dla twojej kruszynki spiworek taki zapinany :) na ramieniu dla troszke stareszej Amelki :tak: taki w kwiatuszki z misiem na srodku sliczny jest:) a ja sobie mojego dusze zeby dp polski leciec :p do lekarza jak tak dalej pojdzie to na bank bede rodzic w polsce jakos tam u lekarki swojej czuje sie bezpiczniej :zawstydzona/y: a to chyba wazne Atanku ja widzialam takie fajen buciki zabki i jak bede miala w jakis dzien chwlke na lajzy to podjade ci je kupic na prezencik :p

Oj fificiu kochana 3 mam kciuki za ciebie i badania tule mocno :* uwazaj nam na siebie

ojoj kochana ;-) jak nam miło ;-)
no ja czekam az nam z czekolada dojedziesz bo my z amelka za slodkie zabijemy ;-)
a znalazlas ta przyprawe ??

lamiav co do zabek no wiec tak:
w czerwcu po slubie w prezencie dostalismy akwarium i pluszakkowa zabke jedna sliczna ;-)
a potem w sklepie zoologicznym kupujac cos do akwarium moj tata zobaczył male zabki pływajace i sie zakochałam kupiłam 3 i tak wrzuciłam do akwarium ale niestety zadlugo nie zyły wiec kupiłam nowe akwarium kule i w niej zyje 5 zab i maja prawie 2 lata ;-) i od tego czasu wszystko co zabkowe zbieram ;-)

reklama
Mój na szczęście też ostateczną decyzję mi zostawia bo stwierdził, że to ja najwięcej będę tym wszystkim operować i używać wszystkiego. Ale wczoraj jak siedziałam i oglądałam bodziaki to popatrzył i tak fajnie się uśmiechnął widać że już się doczekać nie może.

Ja wózek mam upatrzony w sumie to dwa ale one się niewiele różnią w wyglądzie.

Do góry