reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ehh nie wiem moze to przez to ze taki szkielet jestem ale teraz to czulam jak bym mi sie pepek w druga strone wypial hehe ale giloty niesamowite nie czuje tego czesto ale jak usiade i np jadlam cos albo spokojnie leze to wtedy czasem sie porusza a czujecie przez brzuszek bicie serduszka?? czy ja mam jakies takei wrazenie bo moze to moje bije a ja odczowam jako malucha jak np sie wystrasze

reklama
hehe ... u nas to ja zawsze narzekam na zimno :-p ostatnio widziałam że takie coś małego leciało z nieba niby szron ale zapowiada się na śnieg :-( mam nadzieje,że jeszcze nie będzie go ... nie mam butów na płaskim obcasie ... do szkoły nie chce latać na obcasku wysokim bo padne .... :sorry:

pyscek: no właśnie i ja mam problem z butami, bo w obcasach to juz mi niewygodnie a chciałąm jakies wygodne i ciepłe ale oficerki kupoic ale i żeby były ładne :-) no i cena tez przystępna- ale mam wymogi

magenta: wiesz ja też czuje jakby to serce dziecka biło, ale to chyba tak nie jest tylko nasze tak czuć, a zraszta sama nie wiem jak to jest, ale tez czuje i to często

pyscek: no właśnie i ja mam problem z butami, bo w obcasach to juz mi niewygodnie a chciałąm jakies wygodne i ciepłe ale oficerki kupoic ale i żeby były ładne :-) no i cena tez przystępna- ale mam wymogi

wcale nie masz wymogów :-p ja mam takie same aby były wygodne, ładne i tanie :p

Pyscek kiedy testujesz???

nie wiem, powiem szczerze że został mi tylko 1 test w szafce :-( i może w poniedziałek lub we wtorek zatestuję, a jak nie to już poczekam i w czwartek się dowiem od gina :-p a najlepsze jest to, że mnie nie ciągnie do testowania, za to mój P chodzi za mną i ciągle pyta kiedy testuję :p
coś mi się zdaje, że jak wyjdzie że @ nie przyszła z powodu stresu i nie mam fasolki w sobie to mój się gorzej załamie niż ja ... :confused2:

Iwasku, koleżanka na ktg do klinika chodziła dopiero po terminie. A lekarz kazał się uspokoić jak nic się nie dzieje ;)

Dziewczynki, to nasze serduszko, bo przez brzuch idzie żyła główna :)

pyscek: no pozostaje tylko czekać i mieć nadzieje, trzymam cały czas &&&&&&&&&&&&&&&, żeby sie wam powiodło. Tak to jest że nasi mężczyźni nie udany cykl biorą strasznie do siebie, a przecież jak sie nie udaje to nie musi być niczyja wina tylko im to ciężko pojąć,
Ale, ale nie ma co się smucić, luz my będziemy tu sie stresować zeby ci sę udałao a ty spoko nic sie nie martw na zapas

silka: a to juz wszystko wiadomo, :-)

reklama
witam sie i ja wiecie co mam ogolnie 3 siostry jedna miala wozek taki jak fifcia druga miala abc design6tec ktory ja dostaje w spadku ;)a trzecia miala mikrus alu sprint na takiej zasadzie ma kola jak muttsy i wszystkie były zadowolone
mimo złych opini ktore nieraz sa napisane w necie wozki zalezy komu spisuja sie dobrze poprostu rozni ludzie rozne wymagania
wklejam linki takich modeli moze komus sie spodobaja
ABC Design 6-Tec czarno-złoty piękny!!! (1938547726) - Aukcje internetowe Allegro mozna montowac fotelik maxi cos abc design i espiro vector sa tez bez skretnych kol i 3kolowe w tym stylu ja sie bardzo ciesze ze go bede miala tylko dzidzi brak narazie

WÓZEK GŁĘBOKO-SPACEROWY MIKRUS Alu Sprint (1931982786) - Aukcje internetowe Allegro tu tez idzie montowac fotelik

Ostatnia edycja:
Do góry