reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lamiav ja podobnie jak Sil. Gadam o teraźniejszych rzeczach w tylu "Eee mały a gdzie się nogi zadziera?" albo "mamusia jest głodna...trzeba też ciebie nakarmić co? To co byśmy zjedli?" Badź po prostu sie z nim witam jak rano poczuję pierwsze ruchy. Takie rozmowy przyjdą tobie z czasem! Zobaczysz jak mały staje się kontaktowy, swoim zachowaniem sam będzie cie zachęcał to rozmów. Jana początku też mało rozmawiałam bo nie wiedziałam o czym gadać :-D

Mój M też dużo z młodym gada. Wita się z nim, żegna. Uspokaja jak daje mi popalić = teraz na przykład uspokoił naszego bąbla bo zabrał nogi z żeber :tak:

dzieki dziweczyny, bo ja taka wstydziocha i dzika jestem :-D i sama przed soba czasem się wstydzę ;-)

Naszła mnie ochota na loda śmietankowego - u mniam mniam

fifka: no moj też cos tam gada, i jakoś łatwiej facetom przytulić sie do brzucha i gadać głupoty, no ale po waszych podpowiedziach się ośmielę i może łatwiej mi to pójdzie :-D

Pyscku, po pupie dostaniesz, póki nie ma @ jest nadzieja :)

Na początku też nie mówiłam, mój też nie mówił, to z czasem przychodzi...

Posprzątałam sobie, znaczy odkurzyłam, jutro zmyję, kurze zetrę i będę miała luz.

reklama
Do góry