reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hahaha .... :laugh2: gdybyście widziały minę mojego jak spojrzał mi na brzuszek ... mówi czy aby tobie brzuszek nie urósł ... a ja że no przytyłam ostatnio ... a on ale nigdzie indziej nie przytyłaś ... a ja na to no ale trochę cycki mi urosły :-p do-tchnął brzucio i wyszedł z pokoju :-p poszedł się kąpciać :-p

uciekam kochane na kolacyjkę a potem spać .. spokojnej nocki :*:*

Ostatnia edycja:
reklama
Magdalena nie gadaj głupot!! Moje rysowanie a gra planszowa to zupełnie inna dziedzina! Na pewno będzie super!! Czekam niecierpliwie na fotki!!

Pyscek na twojego testa też czekam!!! I zaciskam kciuki!!

No a ja też zmykam już lulu! Spakowana i przygotowana na jutro do szkoły... czeka mnie znowu 12 godzin siedzenia... oj Konrad będzie niepocieszony..... :zawstydzona/y: Dobranoc :*

Atanku dobranoc! Zazdroszczę Ci tej siary :-p u mnie to dooopa!

Pyscku to miejmy nadzieję, że mężuś ma jakieś dobre przeczucia :-) trzymam mocno kciuki ale nie możesz być dla nas taka okrutna i trzymać tyle w niepewności... :-(

Fifka współczuję, ja się męczyłam w tamtym tygodniu więc teraZ mam wolne ale dla Twojego pocieszenia za tydzień Ty się będziesz obijać a ja męczyć :-p
Dobranoc!! Kolorowych snów!

Ja też już uciekam! Doobranoc! Pchły na noc, karaluchy pod poduchy :-p

Ostatnia edycja:
Iwasku, koleżanka na ktg do klinika chodziła dopiero po terminie. A lekarz kazał się uspokoić jak nic się nie dzieje ;)

Dziewczynki, to nasze serduszko, bo przez brzuch idzie żyła główna :)

Na szkole mówili o tym kiedy się zgłosić widać co lekarz to inna praktyka:)

Lamia ja duzo mówie do maluszka. Jak kopie lub jak coś mam zrobić : no dzuniorku idziemy ugotować tatusiowi obiad,itd. JUz sie przyzwyczaiłam:) Dziwnie będzie bez brzuszka :-D

Fifka ty zdolniacho!:-)

Pyscek...~~~~~~~~~~&&&&&&&&&:-):-):-):-)

DObrej nocki życzę śpioszkom;-)

Pyszczku Kochana moja u mnie nudy, dni plodne a my nie mamy czasu dla siebie( moj D dlugo w pracy a jak nie w pracy to w domu grzebiemy), dzisiaj mysle ze go zmolestuje, bo dawno nic nie bylo :)
Dawno nie pisalam bo do pracy chodzilam a teraz mam wolne to bede Was odwiedzac.. :**

Ja tez sie witam i żegnam, miłego dnia wszystkim :-) Pycku trzymam kciuki:-)
ps. nie moge uwierzyc, juz zaczęłam 11 tydzien:rofl2:

witam ;-) ja juz w pracy a tu tak cicho ?? to musze sie jednak wziasc do roboty papierkowej a myslalam ze mi czas umilicie do 15 booze ale mi sie niechce a wczoraj jak padlam to nie pytajcie az sie kilka razy obudzilam a o 5 rano myslalam ze juz 7 bo dlugo spalam ;-) i myslalam ze do pracy zaspalam ;-)

zycze milego dnia ;-) jak bede miala chwilke bede was odwiedzac ;-)
fifka powodzenia w szkole..
iwasku ale ty za...pier..niczasz z ta ciaza ja pamietam jak nam mowilas ze test wyszedl a ty prawie na koncowce ;-) super ;-)

nala gratuluje 11 tyg za tydzien bedziesz miec 2 trymestr ;-) a ja w srode 28 tyd i chyba 3 trymestr ;-) ale to leci ;-)

pyscek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a moze cos w tym jednak jest ;-) i ma racje mezulek ;-) czekam z niecierpliwoscia ;*

Dzień doberek, mimo, że nikogo nie ma to i ja przyszłam się ładnie przywitać ;-) zaraz zabieram się za sprzątanko ale mąż wczoraj przed snem mi powiedział, że mam nie robić za dużo i poczekać na niego aż wróci z pracy :-p nie omieszkam skorzystać z tej propozycji... :-p

reklama
dzien doberek kochane i ja sie z wami witam :tak:

Fifciu -sliczny obrazek masze wielki talent :tak::-)

a ja mam dzisiaj spokuj z sprzataniem domku:) wczoraj z moim kupilismy nowa lampe hehe do pokoju teraz czekam na nowego blendera :-p na mikolajaki mam dostac hehe taka piekna u mnie pogoda slonko swieci zimno strasznie ale slonczko jakos podnosi na duchu :-)

Ma-g- to czekaj na mezulka wykorzystuj ile sie da poki chce pomoc:-p

Do góry