reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
nom zaraz bedziemy pisac juz o pierwszych krokach slowach itp a jeszcze nie dawno sie pisalo jak dobrze by bylo zajsc juz :-p teraz oby nasze staraczki szybko do nas dolaczyly :tak: ciekawe jak tam pok ??

Ewika, ja to się obawiam, że już bardziej nie kolki a młody ma problem ze zrobieniem kupki. W czwartek wieczorem jak próbowałam włożyć czopek na tą kolkę, to 5 razy wypychaj i za każdym razem kupka leciała.
Mój też dziwnie oddycha, ale pediatra powiedziała, że słuchowo jest ok. Myśmy na te kolki i bóle brzucha dostali Debridat, lek na receptę. Na razie jesteśmy po dwóch dawkach, wczoraj wieczorem i dziś rano.
Obudził się o 3 w nocy na karmienie, dostał cyca, krótko pociągnął i nie chciał zasnąć. Paweł przyszedł ok 5, ululał go o 6:30, a po 7 znów się obudził na cyca. To nakarmiłam, odbiło się mu ładnie, położyłam się, jego na sobie i tak mi szybko zasnąć. Spał przez 5 godzin, od dawna tak dobrze nie spał.
Skorzystamy z okazji i wyjdziemy dziś znów na spacer. Trochę się uspokoi przy kolce i bólu brzuszka.

Ja to jednak durna jestem... :/ ale nie potrafię tak siedzieć bezczynnie i czekać na małża więc praltycznie posprzątałam całe mieszkanie, zostawiłam mu tylko podłogi do powycierania za to jednak teraz siedzę i umieram bo kręgosłup mi pęka :-( kopnijcie mi porządnie do doopy bo jestem nienormalna!!! :wściekła/y: jutro nie wychodzę z łóżka!

Sil dobre pytanie bo mnie to też bardzo ciekawi, jak to już jest z czasem jak maleństwo jest na świecie...

magdalenko KoP w DUPKE nie wolno tyle sprzatac!!
jeszcze godzina w pracy ale mi sie niechceeeeee

a wy gdzie ?? co tu tak cicho ??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry