reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael a to nie za wczesnie na spacer? na szkole rodzenia mówili nam, że po 2 tyg. to można zacząć werandować zaczynając od 5 min dziennie... :confused:

reklama
to ael trzymac bede kciuki^&&&&&&&& ;-)
donia jak sie czujesz??
bo ja zmykam spac ;-)dobranoc:*

Atan, a co Ty tylko na minutke?
Dziękuję że pytasz o samopoczucie, ogólnie czuję się świetnie, choć jestem coraz cięższa, ale dziś czuje się jak na kacu, wczoraj do 2 w nocy plotkowałam z moją psiapsiółką a dziś o 7 rano musiałam Ją odwieźdź na autobus, bo była tylko przelotem. To już nie na moje zdrowie takie maratony :-)

Doniu, dwa razy werandowałam małego. Poza tym mieliśmy nieplanowaną wizytę w przychodni u pediatry więc więcej czasu na wystawianie na świeże powietrze przy otwartym oknie nie było czasu. Na razie spacerujemy krótko, ale chcemy dosyć często. Mały i tak dobrze znosi spacery. No i wykorzystaliśmy dzień, bo mieliśmy dziś wysoką temperaturę.

donia ja dzis tu do 15 siedziała od rana ;-) a potem ciacho kubusiowe w domku po pracy robiła a potem patrzyła co jakis czas i pusto na forum bylo a potem sie zle poczułam i pomyslalam ide spac a skonczylo sie wymiotami i ogladaniem filmu z mezulkiem a teraz zapodal nastepny film ;-) wiec ide ogladac dalej ;-) dobranoc bo i tak juz nikogo niema ;-(

Dobry kochane :-)

Ja właśnie zaraz będę startować do Kielc, moje najmłodsze dziecko jedzie się wystawiać :-) trzymajcie kciuki :-)

ps. nie piszcie dużo,żebym nadrobiła :-p

Hahaha Twoje życzenie jest dla Nas rozkazem :-p bo jak narazie to licho...
Śpiochy wstrętne, nie chce im się na pewno wstawać z łóżka!!! A ja już postawiłam na rosołek :-)

madzia: ja jestem jem śniadanko:-)
Zjadłam,2 bułeczki z masełkiem serem żółtym, na to majonez, na to por , seler naciowy , na to jajeczko i pomidorek, mniam ,mniam.
Na obiad mam rosołek zrbiony przez męża, a ja tylko ziemniaczki obiorę, i mam dorsza, i do tego zrobię surówkę z pora, i selera i jabłka.
Ostatnio to nachodzi mnie ochota na cebulę nie wiem dlaczego, bo nigdy specjalnie nie przepadałam.

magda: to powodzenia na wystawie żeyczę 1szego miejsca :tak:

Kobiety nie spała prawie do 3 nocy bo męczyło mnie coś.
Około 21 sie zaczęło, brzuch mi twardniał, i ta moja gula - macica, była jakby wypychana do przodu tzn. do góry także jakby chciał mi wyjść przez skórę. Nie bolało to szczególnie mocno, ale było nieprzyjemne i strasznie długo się z tym męczyłam - co to moze byc ??

co to się dzisiaj dzieje, nikogo nie ma |??

no nie wierzę że nikogo nie ma, magd.a;al sie dziewczyny ciebie posłuchały nie będziesz miała co nadrabia c :-D.
A ja sie nudze , siedze sama cały dzień

Ostatnia edycja:
Zdjęcie0948.jpgmam takie pytanie...robilam test w piatek, po 5 min nie wyszlo nic...wiec odstawilam dupka itd, zawsze po odstawieniu dupka @ przychodzil na nastepny dzien. teraz juz mija 3 doba a okresu nadal nie ma. przez przypadek wyzucajac smieci wylecial mi ten test z piatku i teraz widze 2 kreseczki na nim. czy to cos oznacza czy nie?:eek: nie wiem czy na fotce cos widac, ale moze akurat...chyba zglupialam

Ostatnia edycja:
reklama
milia raczej nic tylko to ze zachodzi w nich reakcja chemiczna tez tak miałam ze po 10 minutach pokazala sie 2 kreska a 3 h pozniej przyszedl okres... niestety... ale dla pewnosci zrob testa nowego ;-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witam i zmykam bo na urodzinki jade do 5 latka ;-)

Do góry