reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

lekarz rodzinny mi przepisał, ale na ulotce jest że kobietom w ciąży nie można i sama nie wiem co robić , kazał mi przyjmować 3 razy dziennie po łyżce a ja biore tylko na noc juz 4 dzien i sie tym martwie , bo nie chce dzidziusiowi zaszkodzic

reklama
Milia ja popieram zdanie dziewczyn i też uważam, że powinnaś zrobić jeszcze jednego testa... bo tamten już i tak się nie liczy ale patrząc na cała sytuację to może coś być na rzeczy... ;-) ja w2 każdym bądź razie trzymam mocno kciuki!!

Donia piękny brzusio :-) ja już kiedyś kogoś pytałam ale i tak zapytam również Ciebie... w jakim programie robisz sobie tą a'la panoramę?? Chodzi mi o to porównanie z różnych tygodni...

lekarz rodzinny mi przepisał, ale na ulotce jest że kobietom w ciąży nie można i sama nie wiem co robić , kazał mi przyjmować 3 razy dziennie po łyżce a ja biore tylko na noc juz 4 dzien i sie tym martwie , bo nie chce dzidziusiowi zaszkodzic

Kochana a z jakiej racji Ci przepisał? Ja miałam na wymioty, ale ten lek nie jest tylko na to. Głównie jest uspokajający.
Ja na początku ciąży i potem przez cały 6sty miesiąc brałam z rana po jednej tabletce. Dziecko w ciąży prawidłowo się rozwijało, teraz jest też ok. Tylko ze mną było gorzej. Mały ma się dobrze.

Magdalena ja robię w Power Point, ale może jest łatwiejszy sposób

Lamiav na co Ci lekarz przepisał Hydroxyzynę? to jest lek, po którym nie można prowadzić samochodu, więc ja bym z dzieckiem nie ryzykowała, choć jak widać po Ael może byc dobrze

Ael co dziś Wiktorek robił? jaki rozmiar ubranek on nosi?

Będę musiała w takim razie zainstalować sobie i porobić bo też już mam kilka tych fotek i chciałam coś takiego bo najfajniej widać różnicę... :-)

A ja tak z innczej beczki, a dokładnie z mojej beczki, która znajduje się tuż pod cycochami :-p zauważyłam, że jak zjem coś słodkiego to chwilkę później mały dostaje czkawki, chyba tak mu smakuję, że biedak za szybko się nałyka wód płodowych...

przepisał mi bo stwierdził że moje omdlenia, i te takie nazwijmy te ataki z szybszym biciem serca, telepaniem rąk, ze mam to na tle nerwowym i zebym sobie przez 2 tygodnie brała.

Ja każdy lek przepisany przez rodzinnego konsultuje z moim ginekologiem.

reklama
Doberek:)
Donia śliczny brzusio:)
Lamia co do dolegliwości,dzidziol mógł się ułożyć nisko i dlatego Cię tak wywaliło. Ogólnie jeżeli gługo utrzymuje się twardy brzuszek i nie czuć ruchów to trzeba skonsultować z lekarzem. Ja czasem tez mam twardy brzuch ale wtedy masuję niunia i sie przesuwa :)

Ostatnia edycja:
Do góry