lekarz rodzinny mi przepisał, ale na ulotce jest że kobietom w ciąży nie można i sama nie wiem co robić , kazał mi przyjmować 3 razy dziennie po łyżce a ja biore tylko na noc juz 4 dzien i sie tym martwie , bo nie chce dzidziusiowi zaszkodzic
reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Milia ja popieram zdanie dziewczyn i też uważam, że powinnaś zrobić jeszcze jednego testa... bo tamten już i tak się nie liczy ale patrząc na cała sytuację to może coś być na rzeczy... ;-) ja w2 każdym bądź razie trzymam mocno kciuki!!
Donia piękny brzusio :-) ja już kiedyś kogoś pytałam ale i tak zapytam również Ciebie... w jakim programie robisz sobie tą a'la panoramę?? Chodzi mi o to porównanie z różnych tygodni...
Donia piękny brzusio :-) ja już kiedyś kogoś pytałam ale i tak zapytam również Ciebie... w jakim programie robisz sobie tą a'la panoramę?? Chodzi mi o to porównanie z różnych tygodni...
lekarz rodzinny mi przepisał, ale na ulotce jest że kobietom w ciąży nie można i sama nie wiem co robić , kazał mi przyjmować 3 razy dziennie po łyżce a ja biore tylko na noc juz 4 dzien i sie tym martwie , bo nie chce dzidziusiowi zaszkodzic
Kochana a z jakiej racji Ci przepisał? Ja miałam na wymioty, ale ten lek nie jest tylko na to. Głównie jest uspokajający.
Ja na początku ciąży i potem przez cały 6sty miesiąc brałam z rana po jednej tabletce. Dziecko w ciąży prawidłowo się rozwijało, teraz jest też ok. Tylko ze mną było gorzej. Mały ma się dobrze.
donia 1980
Fanka BB :)
Magdalena ja robię w Power Point, ale może jest łatwiejszy sposób
Lamiav na co Ci lekarz przepisał Hydroxyzynę? to jest lek, po którym nie można prowadzić samochodu, więc ja bym z dzieckiem nie ryzykowała, choć jak widać po Ael może byc dobrze
Ael co dziś Wiktorek robił? jaki rozmiar ubranek on nosi?
Lamiav na co Ci lekarz przepisał Hydroxyzynę? to jest lek, po którym nie można prowadzić samochodu, więc ja bym z dzieckiem nie ryzykowała, choć jak widać po Ael może byc dobrze
Ael co dziś Wiktorek robił? jaki rozmiar ubranek on nosi?
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Będę musiała w takim razie zainstalować sobie i porobić bo też już mam kilka tych fotek i chciałam coś takiego bo najfajniej widać różnicę... :-)
A ja tak z innczej beczki, a dokładnie z mojej beczki, która znajduje się tuż pod cycochami
zauważyłam, że jak zjem coś słodkiego to chwilkę później mały dostaje czkawki, chyba tak mu smakuję, że biedak za szybko się nałyka wód płodowych...
A ja tak z innczej beczki, a dokładnie z mojej beczki, która znajduje się tuż pod cycochami

zafasolkujęodzaraz
:-)witam was z wieczora
donia, ale masz pięknego brzuchaczka <cmokwpępolka>
donia, ale masz pięknego brzuchaczka <cmokwpępolka>
zafasolkujęodzaraz
Ja każdy lek przepisany przez rodzinnego konsultuje z moim ginekologiem.lekarz rodzinny mi przepisał, ale na ulotce jest że kobietom w ciąży nie można i sama nie wiem co robić , kazał mi przyjmować 3 razy dziennie po łyżce a ja biore tylko na noc juz 4 dzien i sie tym martwie , bo nie chce dzidziusiowi zaszkodzic
reklama
Doberek
Donia śliczny brzusio
Lamia co do dolegliwości,dzidziol mógł się ułożyć nisko i dlatego Cię tak wywaliło. Ogólnie jeżeli gługo utrzymuje się twardy brzuszek i nie czuć ruchów to trzeba skonsultować z lekarzem. Ja czasem tez mam twardy brzuch ale wtedy masuję niunia i sie przesuwa
Donia śliczny brzusio
Lamia co do dolegliwości,dzidziol mógł się ułożyć nisko i dlatego Cię tak wywaliło. Ogólnie jeżeli gługo utrzymuje się twardy brzuszek i nie czuć ruchów to trzeba skonsultować z lekarzem. Ja czasem tez mam twardy brzuch ale wtedy masuję niunia i sie przesuwa
Ostatnia edycja:
Podziel się: