Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nawet się na chwilkę obraził jak mu teraz powiedziałam żebyśmy jednak poczekali do grudnia chociaż to mi powiedział: "widzisz, wszyscy mężowie mówią, że ma być złożone i sobie składają a ja muszę się prosić"
ale myślę, że jak już będzie komoda w przyszłym tygodniu to "pozwolę" mu i łóżeczko złożyć
sama już się nie mogę doczekać i tak naprawdę już bym je składała ale mam jakieś takie głupie obawy. Może też to mnie powstrzymuje, że mamy strasznie małą sypialnie i zrobi się trochę ciasno ale to w sumie i tak nieuniknione :-)
no ale niech się to moje szczęscie cieszy;-)
Dlatego dobrze przyzwyczaić zwierzaki wcześniej do zmian. Moja przyjaciólka przyjechała z małą (10 miesięczną) córcią. Kocizna wycałował maluszka i jak włożyłyśmy ją do łóżeczka to siedział i jej pilnował
a ona strasznie się leni i jak wspominałam sypialnie mamy naprawdę maleńką i nie wiem czy to dobrze, żebyśmy wszyscy spali z noworodkiem w tak małym pomieszczeniu